ARTIKLER

tor, 05 jan 2023

Sådan løfter du dine outfits til det næste niveau

Foto: Shutterstock
Annoncørbetalt indhold Føler du, at dine looks aldrig er helt, hvor du gerne vil have dem? Det kan være svært at føle sig perfekt påklædt i en travl hverdag, hvor man ikke har tid til at gøre for meget. Men heldigvis findes der mange simple, små detaljer, som kan gøre en stor forskel for dit outfit.

Smykker

Et godt eksempel på små detaljer, der gør en forskel, er smykker. Måske har du ikke lyst til at tage smykker af og på, og i så fald gælder det bare om at finde komfortable smykker, som du kan sove i og have på dag og nat. Det kan man for eksempel med mange forskellige ringe og øreringe. På den måde ligner det, at du har gjort lidt ekstra ud af dig selv, selvom det er noget, du konstant har på.

Ure

Ure kan også gøre en stor forskel. Et flot armbåndsur får dig til at fremstå professionel og moden, samtidig med at det ikke kræver en stor indsats. Det er desuden en genstand, der både har en praktisk funktion og en visuel funktion, og som dermed er smart at have i mange forskellige situationer. Du kan se et udvalg af mange flotte ure på urhandleren.dk.

Tasker

En simpel taske kan også være svaret på dine bønner. Det kan være en lille håndtaske, hvor der lige er plads til pung, nøgler og mobil, men du kan også sagtens vælge en større taske med plads til lidt af hvert. Det er endnu en form for tilbehør, der er praktisk, samtidig med at den giver dit outfit noget ekstra. Det giver en form for overskud, som er fyldt med stil.

Bælte

Noget så simpelt som et bælte kan være det rette valg for dig, når du vil gøre noget godt for dit look. Det kan godt være, du ikke har brug for et bælte rent praktisk, men det er stadig en detalje, som kan være super flot til det rette outfit. Det kan for eksempel være er rigtig godt til outfits med højtaljede bukser, hvor trøjen er stoppet ned i bukserne.

Brug accessories

Accessories er både for mænd og kvinder, og de gør en forskel for begge parter. Ethvert simpelt outfit kan blive løftet med lidt fine detaljer; det behøver ikke kræve en kæmpe indsats at se godt ud.