ARTIKLER

tir, 24 jan 2023

Spar penge på din sommerhusferie

Annoncørbetalt indhold Sommerhuset er en populær destination for mange danskere, uanset om det er ejet eller lejet, i sommer- eller efterårsferien. Og det er med god grund, for sommerhuset byder på mange muligheder og er ideel for både familier og vennegrupper. Men et sommerhus kan nemt blive dyrt at leje. Her får du nogle gode råd til, hvordan du sparer penge, næste gang du lejer ét!

Sådan kan du spare penge på sommerhuse med DanCenter

Med sider som DanCenter kan du spare op til 750 kroner på lejen af et sommerhus. Rabatsider som den er guld værd, næsten bogstaveligt talt, og det er værd at se, om du kan finde gode aftaler og rabatter. Hvis du følger dette link, finder du en masse rabatter til forskellige sommerhussider. For det er selvfølgelig ikke alle rabatter, der gælder til alle sider. Find en rabatkode til en side og se, hvad den udlejer har at byde på, eller find ud af, om der er igangværende rabatter eller kampagner for den side, du har øje for. Rabatkoder kan hjælpe dig med at søge udenfor det, du ellers ville bestille, og det kan være en hjælpende hånd for dig, der har et ubegrænset budget. Se, hvad du kan finde, og lej sommerhuset til din næste ferie allerede i dag!

Andre måder at leje et sommerhus billigt

Det er ikke alle, der kender nogen, de kan leje eller låne et sommerhus billigt af, og så er det med at tænke ud af boksen. Alternative måder at finde billig leje på et sommerhus er fx at se, hvad du kan få udenfor højsæsonen. Du vil som regel opleve, at lejen på sommerhuse er billigere udenfor skolernes ferier, og selvom det selvfølgelig ikke er så lukrativt for børnefamilier, så kan det være en stor fordel for vennegrupper eller voksne par. Det er også muligt at se, om den givne side, sommerhuset udlejes gennem, har rabatter i forbindelse med deres nyhedsbrev. Nogle gange vil der være kampagner i forbindelse med ferierne, så hold øjnene åbne for at kunne slå til, når de gode tilbud viser sig.