ARTIKLER

tor, 21 apr 2022

Tag en pause fra hverdagen med et weekendophold

Foto: Shutterstock
Annoncørbetalt indhold I en travl hverdag, kan det være svært at slappe af, men det er heller ikke alle, som har tid til lange ferier. Et weekendophold for 2 kan være en god løsning her. Tag din partner med på en miniferie, hvor der er tid til, at I bare er jer selv og slapper af. Her kan du læse om forskellige slags weekendophold.

Tag på spaophold

Et spaophold er et oplagt valg til et weekendophold. Man kan nå meget på kort tid, og det er den ultimative forkælelse og afslapning. Nyd massage, lækre dampbade, krops- og ansigsmasker og meget mere. Det vil være et hit for de fleste, og I vil komme udhvilede tilbage.

Golfophold

Er I til golf, så kan et golfophold være hyggeligt. Man får bevæget sig, og golf er en sjov fællesaktivitet. Om aftenen kan I nyde lækker mad i hinandens selskab. Er I mere til en anden sport, så kan man selvfølgelig vælge et ophold med fokus på den.

Tag på glamping eller camping

Er I til det udendørs, så kan camping være fedt. Synes I, at det er lige primitivt nok til en afslappet weekend, så vælg glamping. Det er den glamourøse fætter til camping, hvor I ikke skal sove på liggeunderlag og lave mad over bål. Her kan I rigtig slappe af og nyde naturen. Er det sommer, så kan I måske bade i en sø eller havet, og hvis I gerne vil se lidt mere, så kan I tage en lækker travetur i det valgte område.

Et utal af muligheder

Et weekendophold kan se ud lige som I ønsker. Der er et utal a muligheder at vælge mellem, og de fleste kan tilpasses det enkelte par.