ARTIKLER

tor, 02 maj 2019

Tinderbox sætter line-up af komikere på plakaten

Hver dag bliver der mulighed for at opleve syv forskellige komikere. (Foto: Hanne Paludan Kristensen)‎

Navne som Mick Øgendahl, Simon Talbot, Andreas Bo, Nikolaj Stokholm og Christian Fuhlendorff skal sørge for, at der bliver ekstra meget at grine af på Tinderbox

Sidste år introducerede Tinderbox med stor succes stand-up som et nyt tiltag under festivalen, og i år bliver både programmet og omgivelserne endnu vildere. Det betyder, at man som noget nyt på dette års festival vil kunne opleve en lang række af landets bedste stand-up komikere i Groovebox-teltet placeret ved passagen til Magicbox. Fordi der var så stor interesse for de tre comedy-arrangementer sættes der i år endnu flere komikere på plakaten. Dermed bliver der hver dag mulighed for at opleve syv forskellige komikere, der med garanti kommer til at fylde teltet med glade festivalgæster, som gerne vil starte dagen med et godt grin.

Tinderbox Comedy byder på følgende komikere:

Torsdag: Simon Talbot, Mikkel Klint Thorius, Jakob Taarnhøj, Morten Wichmann, Daniell Lill, Pelle Lundberg og Phillip Devantier Fredag: Nikolaj Stokholm, Andreas Bo, Martin Nørgaard, Ane Høgsberg, Mark le Fêvre, Kasper Gross og Frederik Rosgaard Lørdag: Mick Øgendahl, Christian Fuhlendorff, Anders Lund Madsen, Mahamad Habane, Dan Andersen, Natasha Brock og Jacob Thrane Følg med på Tinderbox.dk, hvor der kommer mere information om det øvrige program til Groovebox, og starttidspunkterne for de tre dage vil blive offentliggjort, når vi kommer nærmere festivalen. Bemærk at prisen på partoutbilletter til årets festival stiger 1. maj kl. 23.59. Tinderbox 2019 afvikles i Tusindårsskoven i Odense i dagene 27.-29. juni 2019, og billetter kan købes via Tinderbox.dk.