ARTIKLER

tor, 20 apr 2017

UHØRT Festival rykker til stenbroen

UHØRT Festival rykker teltpælene fra Refshaleøen til Vesterbro

Den populære musikfestival, UHØRT, kommer fra i år til at indtage nye rammer på Vesterbro, når den præsenterer landets nyeste bands og solister. Festivalen rykker dermed fra græsengen på Refshaleøen og ind på det urbane Vesterbro - et naturligt skridt for UHØRT, siger festivallederen.

Fra græs til stenbro. UHØRT Festival rykker teltpælene fra Refshaleøen til Vesterbro, når de til august måned holder deres festival nummer fem. På samme areal, hvor blandt andet RAW, Strøm og Trailerpark Festival har været, bliver det nu herfra, at UHØRT Festival vil præsentere den nyeste musik til danskerne. Den nye location rykker dermed festivalen tættere på byen, samtidig med at festivalledelsen netop nu er i gang med at udvikle, hvordan pladsen skal se ud - en lækker byfestival med en snert af berliner-stemning.

Urbane og rå rammer

Festivalen kommer nærmere betegnet til at finde sted på Enghavevej 80-82, og de rå rammer passer festivalen perfekt. UHØRT Festival har efterhånden placeret sig selv som en markant katalysator for bands og solister, der gæster festivalen, inden de rykker videre til at spille på SPOT og Roskilde Festival:

"Vi præsenterer hvert år helt ny musik i alle genrer, både elektronisk, metal, folk, hiphop, world, rock og pop. Den nye location passer godt til en musikoplevelse udover det sædvanlige. Vores publikum er musikalske firstmovere og altid på jagt efter de nyeste acts til deres playlister. De urbane rammer her på Enghavevej giver kun vores festival en mere rå og stemningsfuld atmosfære, der hænger godt sammen med oplevelsen af den nye musik,"

forklarer Jesper Krüger, festivalleder på UHØRT Festival.

Om UHØRT Festival:

UHØRT Festival finder sted den 18. og 19. august på Enghavevej 80-82. Billetsalget er startet. Early Bird-billetter til kun 100 kr. kan købes indtil den 15. juni. Musikprogrammet for i år offentliggøres til juni. På tidligere UHØRT Festivaler har navne som Minds of 99, Velvet Volume, Aksglæde og Farveblind spillet.