ARTIKLER

man, 07 dec 2015

Unge brænder stadig for foreningslivet

Der er nyt fra DUFs tværpolitiske netværk

Danske unge har ikke opgivet de klassiske foreninger til fordel for andre andre måder at engagere og organisere sig på. Det står klart fra en ny spørgeskemaundersøgelse foretaget af Epinion for DUF.

Læs om undersøgelsen, der er den første del af DUFs storstilede projekt ”Fremtid i forening?”, der i 2015-2016 sætter foreningsmodellen under lup. Læs også, hvordan seks af DUFs medlemsorganisationer har deltaget i uddannelsesforløbet EXPLORE: Moldova for at indlede nye internationale partnerskaber i Europas eneste udviklingsland. Endelig er der nyt fra DUFs tværpolitiske netværk mellem danske og egyptiske ungdomspartier, som i disse dage er i Danmark for at lære om medlemsudvikling og tværpolitisk dialog. Ny undersøgelse fra DUF afliver myten om, at unge ikke gider foreningslivet, men peger samtidig på behovet for at gøre demokratiet i foreningen vedkommende for de unge. Ny undersøgelse: Unge brænder stadig for foreningslivet
None

None

      Danske unge på udkig efter samarbejdspartnere i Moldova Seks af DUFs medlemsorganisationer har været i Moldova for at møde andre foreningsaktive unge og tage de første spadestik til internationale partnerskaber med ungdomsorganisationer i Østeuropa.
None

None

Egyptiske ungdomspolitikere lærer af danske erfaringer 13 unge, egyptiske politikere fra DUFs tværpolitiske netværk besøger i disse dage Danmark. Her lærer de i fællesskab med danske ungdomspartier om medlemsudvikling og demokratisk dialog.
None

None

  Vejledningsmøde om tipstilskud for landsorganisationer DUFs vejledningsmøder om tipstilskud den 8. og 9. december giver nøglepersoner i landsorganisationerne afgørende viden om, hvordan DUFs driftstilskudsordning fungerer.  
None

None

  Vejledningsmøde om tipstilskud for revisorer DUFs vejledningsmøder om tipstilskud den 8. og 9. december giver revisorer, der forvalter medlemsorganisationer regnskaber, indblik i DUFs forvaltning af tipsordningen.
None

None

Netværk for udviklingskonsulenter Tag med til netværksdag den 20. januar, der sætter fokus på udvikling af kompetencer og uddannelse af frivillige.   Netværk for sekretariatsledere Vest Kom til netværksmøde den 3. februar i DUFs ledernetværk med base i Aarhus og vær med til at bestemme indholdet på fremtidige møder.