BILLIGT MÅLTID

ons, 24 aug 2016

Unikt 3-i-1 TV fra Philips

Denne 3-i-1-løsning gør, at du ikke behøver lade både et TV, en højtaler og en computerskærm tage plads op.

Som det eneste TV på markedet kombinerer Philips 5231 et TV, en computerskærm og en Bluetooth-højtaler i ét produkt. Det betyder, at du kan rydde op i dine enheder. For hvorfor både have tv, skærm til pc og højttaler, hvis pladsen er trang, og du i stedet kan få det hele i en enhed.

"Og så er det hvidt: En farve, som stort set passer ind i alle miljøer og samtidig tilføjer et friskt, moderne indtryk,"

siger produktspecialist Mads Neumann fra Philips TV. Det unikke TV har modtaget Red Dot Design-prisen. Designet er i en moderne, ren stil, og dette 24” (60 cm) Full HDTV har en indbygget 16W Bluetooth-højtaler i foden.

"Det er et lille TV – men billed- og lydkvaliteten er fremragende. Uanset om, du streamer musik fra din smartphone, ser TV eller forbinder det med din bærbare computer,"

siger Mads Neumann.
None

None

Der er to HDMI-indgange og Easylink, som får flere produkter til at fungere sammen på en nem måde; eksempelvis behøver du kun én fjernbetjening og ikke én til hvert produkt. Der er USB-port til USB-stik, digitalt kamera og andre enheder. Hvis du vil tilslutte din bærbare computer, så er der både en VGA- og en HDMI-port. Der er også en CI+ port til kort fra TV-distributører, så du kan få adgang til de samme TV-kanaler, som du har på stuens TV. Du kan nemt flytte rundt på TV’et inde i huset eller tage det med ud i haven eller på altanen, da det er en letvægtsmodel på blot 4,4 kg. Vejledende udsalgspris: 2.499 kroner.