BILLIGT MÅLTID

ons, 21 sep 2016

Fitness er godt for både mor og baby

Ny bog giver konkrete bud på træningsøvelser til gravide.

Fitnesstræner Mette Lyngholm giver gode råd til træning for gravide

Blandt gravide er der en udbredt opfattelse af, at det kan være skadeligt for fosteret, hvis moren dyrker fitness under graviditeten. Den myte gør fitnesstræner Mette Lyngholm op med i bogen Gravid og fit, hvor hun fortæller om alle de fordele, der er for både mor og baby ved at træne og holde sig i form under graviditeten.

Bogen giver konkrete forslag til træningsøvelser til de forskellige trimestre. Hver træningsøvelse er lavet som et lyskryds med tre forskellige niveauer. De grønne øvelser er for nybegyndere. De gule øvelser er for de øvede. De røde øvelser er for de erfarne. Mette Lyngholm fik sit første barn i sommeren 2016 og med udgangspunkt i sine egne erfaringer fortæller hun om de forskellige faser i graviditeten og kommer med gode råd til at planlægge fitnesstræningen.

Forfatteren:

Mette Lyngholm (f. 1988) har beskæftiget sig med træning og sundhed i mange år. Hun er uddannet personlig træner og har sideløbende taget flere kurser inden for træning og kropsforståelse, og i 2013 blev hun dansk mester i bikinifitness. Nu har hun lagt konkurrencerne på hylden for at kunne formidle den sunde livsstil videre til danskerne og for at skabe plads til selv at blive mor. Mette Lyngholm har arbejdet med personlig træning for både den almindelige motionist og fitnessatleter. Derudover driver hun sundhedsbloggen mettelyngholm.dk, hvor hun deler ud af sine træningsmetoder og favoritopskrifter. Hun har 79.000 følgere på Instagram. Gennem sin egen graviditet oplevede Mette Lyngholm, hvordan kroppen løbende ændrer sig og valgte derfor at tage fat i emnet for at skabe tryghed for den aktive gravide og gøre opmærksom på fordelene ved træning under graviditet.

Gravid og fit

Af Mette Lyngholm 144 sider Pris, vejl.: 199,95 kr. Udgivelsesdato: 20. september 2016 Forlaget Turbulenz