BILLIGT MÅLTID

man, 22 feb 2016

Inspiration til oplevelsesgaver

En vinsmagningsaften er en god alternativ gaveidé

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at der er flere og flere danskere, der dropper idéen med at give hinanden materielle gaver og i stedet ser nærmere på de mange muligheder, der er at for at give en såkaldt oplevelsesgave i stedet for. Hvis du også er begyndt at gå lidt med disse tanker, så er du kommet til det helt rette sted, for i denne artikel finder du nemlig god inspiration til, hvad du kan vælge at give som en oplevelsesgave.

1.Kør Ferrari eller Lamborghini

Hvis du skal give en gave til en mand eller en dreng, som du ved er rigtig glad for biler, så kan du med fordel vælge at give ham en tur i en Ferrari eller en Lamborghini. Er han over 25 år gammel, så kan han endda få lov til at sidde bag rattet på egen hånd og give den gas - enten på de danske veje eller på en bane. Uanset hvad, så er det en fantastisk gave til manden eller drengen!

2.Meyers bageskole

Det er de færreste, der ikke kender Peter Meyer. Han har ganske enkelt skabt sig, hvad der kan tolkes som et vaskeægte madimperium. Skal du give en person, der godt kan lide bagværk og i særdeleshed Peter Meyers, så er der intet mere oplagt end at give vedkommende en tur i Meyers bageskole. Her bliver man lært op af selveste Peter Meyer ham selv og får en række af hans guldkorn ud. Du går derfra en oplevelse og mange erfaringer rigere. LÆS OGSÅ: "Køb en taske og vær med i kampen mod kræft"

3.Vinsmagning

Hvis du skal give en gave til en person, der er rigtig glad for vin og har en stor interesse for området, så er det naturligvis en oplagt idé at give ham eller hende en tur til en vinsmagning. Der afholdes mange af dem hele landet over og investere du i en oplevelsesgave, så får vedkommende selv mulighed for at vælge mellem én af de mange vinsmagninger, som det respektive bevis giver adgang til. En gave, der sætter et smil på læberne hos enhver vinelsker - mand som kvinde.

4.Wellness

Wellness er noget for alle, så hvad end du skal købe en gave til din kone eller din mand, så er wellness med garanti en rigtig god idé. Du kan enten vælge at købe en oplevelsesgave, der blot giver adgang til en dag i wellness, men du kan derimod også vælge at investere i en oplevelsesgave, der giver adgang til et helt wellnessophold, så I kan få mulighed for at nyde hinanden og hinandens selskab henover en weekend i rigtig dejlige omgivelser.

5.Chokoladesmagning

Hvis du skal give gave til en person, der elsker chokolade, så er der naturligvis intet mere oplagt end at give vedkommende en tur til en chokoladesmagning. De afholdes mange steder hele landet over, så derfor finder du med garanti også et rigtig godt sted i nærheden af dig, hvor en såkaldt oplevelsesgave fra f.eks. DuGlemmerDetAldrig giver dig adgang til. Chokoladesmagningen indebærer oftest også gode fortællinger om oprindelse og historie.