BILLIGT MÅLTID

ons, 07 dec 2016

Sådan spotter du digital utroskab

Mistænker du din partner for at have en affære?

Har du mistanke om, at din kæreste er dig utro? Her er mobilekspertens råd til, hvordan du lovligt kan undersøge, om din mistanke er velbegrundet.

Mistænker du din partner for at have en affære? Så er du ikke den eneste. Nordens største leverandør af mobiltilbehør,MyTrendyPhone.dk., får på virksomhedens chatbaserede hotline henvendelser fra mange, der efterspørger, om det er lovligt at snage i kærestens telefon. Det er det ikke. Mobilekspert ved MyTrendyPhone.dk, Silvan Popovic, kommer her med en række råd til, hvordan du på lovlig vis kan undersøge, om din kæreste er dig utro.

"Du skal først og fremmest lægge mærke til, om din partner har ændrede mobilvaner, for så er der muligvis grund til at lade advarselslamperne blinke. Hvis han eller hun ikke længere har mobilen liggende fremme eller er begyndt at skrive mange flere beskeder end sædvanligt og bevidst vender skærmen væk fra dig, kan det meget vel skyldes, at der er noget, han eller hun ønsker at skjule"

fortæller Silvan Popovic og uddyber, at kæresten måske også forsøger at skjule modtagelse af beskeder.

"Din kæreste kan også have været så snu at slå push-meddelelser fra på sin telefon. På den måde bliver der ikke vist noget på skærmen, når han eller hun modtager en SMS. En lovlig måde hvorpå du kan undersøge, om din kæreste har slået push-meddelelser fra, er at sende en besked til ham eller hende og lægge mærke til, om beskeden bliver modtaget ved at holde øje med skærmen,"

forklarer han.
None

None

Tag snakken med din partner

Ifølge Gerda Beck, der til daglig arbejder hos Gerda Beck Psykoterapi & Parterapi, er det vigtigt med åbenhed i parforholdet.

"Åbenheden

gælder

i

forhold

til

at

talt

med

din

partner

om

den

ændrede

mobiladfærd. Den skaber

typisk

usikkerhed

og

nervøsitet

og

leder tankerne

hen

mistanke

om

utroskab

.

For

hvem

er

det

,

der

bliver

sms

et

hyppigt

til

,

og

hvor

kommer

sms

erne

sent

om

aftenen

mon

fra

?

Og

hvorfor

bliver

mobilen

pludselig

taget

med

ud

badeværelset

,

når

den

plejede

at

blive

liggende

sofabordet

? "

I en sådan situation råder Gerda Beck til, at du får talt med din partner og bedt om en forklaring på den ændrede adfærd. Hun har i sine 25 år som parterapeut oplevet, at det for alle er vigtigt at få konkrete forklaringer på den ændrede mobiladfærd.

"Hvis du kan få konkrete svar, der giver mening, kan mistanken om utroskab nemlig forsvinde

," forklarer hun. Hvis der derimod ikke er nogle svar, der giver mening, råder Gerda Beck til, at du siger til din partner, at det gør dig utryg, og at det giver dig mistanke om utroskab.

"Spørg direkte, om der er noget, han eller hun vil fortælle dig. Spørg om han eller hun er utro. Det er mit bedste råd

," fortæller Gerda Beck.