BLOGGERTEAMET

tor, 26 mar 2015

Citybois får pladekontrakt hos Sony Music

X-Factor drengene Anton og Thor, bedre kendt som Citybois, har scoret en pladekontrakt

De tidligere X-Factor deltagere, Anthon og Thor, der danner duoen Citybois har fået en pladekontrakt hos Sony Music og udgiver ny single

Citybois der røg ud i semifinalen i X-Factor i fredags har, trods deres exit, fået en pladekontrakt hos pladeselskabet Sony Music. Sony Music fortæller i dag, at man har været i behagelig dialog med Anthon, Thor, samt begges forældre hen over weekenden, og at man er blevet enige om at indgå et samarbejde med henblik på at få udgivet drengenes egen musik. Opmærksomheden på de to unge drenge har været enorm, og de har opnået en ekstremt dedikeret fanskare, der blandt andet var at finde foran DR-byen i fredags, da duoen blev stemt ud af showet. Da Anthon og Thor var til møde på Sony Music i lørdags, gik der heller ikke lang tid før fansene flokkedes foran indgangen. https://youtu.be/Sh-iBFudhzU Hannah Liljegren, Product Manager hos Sony Music, siger om Citybois:

- De her drenge har uden tvivl noget helt unikt og den fanmania vi ser lige nu er i virkeligheden meget udansk og usædvanlig – og slet ikke noget vi har oplevet i X-Factor før. De har en kæmpe tro på dem selv, og vi har en kæmpe tro på dem. Derfor glæder vi os til at arbejde videre med dem. Vores fokus er nu på at få skabt musik, som drengene selv elsker.

Nu skal de eftertragtede drenge altså i studiet og fokusere på at få skabt deres helt egen musik. På deres egen Facebook-side fortæller Citybois i en video, at de allerede har en sang på vej.

- Vi vil gerne fortælle jer en dejlig nyhed! Vi har gang i nogle projekter med Sony, og vi har lavet en single som udkommer på fredag, og det bliver skide godt.

Den store fanskare kan altså allerede fredag få lov til at høre nyt fra Citybois. Denne gang i form af deres helt egen sang.