BLOGGERTEAMET

søn, 05 mar 2023

Inspiration til indretning

Foto Pexels
Et hjem består af mange forskellige ting, som skaber personlighed, hygge og charme mellem alle fire vægge. Indretning af din bolig handler om mere end bare dit spisebord og din sofa. Indretning handler også om livsstilsprodukter, som er de små detaljer, der virkelig giver dit hjem karakter. Hvis du mangler inspiration til, hvordan du forvandler din funktionelle bolig til at charmerende og hyggeligt hjem, så læs med i denne korte artikel.

Lad din personlighed skinne igennem

Ingen mennesker er ens, og derfor bør vores hjem heller ikke være det. Din personlighed skal helst skinne igennem fra det sekund, man træder ind af døren. Man skal gerne kunne se, at der er et helt særligt menneske, som bor i dette hjem - og dette kan udtrykkes gennem indretningen. Så hvordan gør man hjemmet mere personligt? Tænk over nips, inventar, pynt og billeder på væggene, som du synes afspejler din personlighed og dine interesser.

Tænk over detaljerne

En stor del af din personlighed skinner igennem detaljerne, som du pynter dit hjem med. Derfor skal du gøre dig umage, når du vælger livsstilsprodukter som pyntepuder, stearinlys, plaider og så videre. Du skal ikke være bange for at skille dig ud med dine nips-sager. Giv hjemmet masser af kant med farver og former, pynt i vindueskarmene, sæt grønne planter på reolerne og smid masser af sjove puder i dine møbler. På Veras Verden kan du finde alverdens sjove, smukke og personlige livsstilsprodukter, som giver dit hjem kant og karakter.

Gør hjemmet unikt

Der er ingen, der har lyst til at bo i et hjem, som ligner, at det er taget direkte ud af et IKEA-magasin. Vi vil gerne skabe unikhed, så vores hjem skiller sig ud fra mængden. En god ide er for eksempel at shoppe genstande fra forskellige butikker og måske endda gå på loppemarked og finde noget sjovt og unikt genbrug. Du må ikke være bange for at blande forskellige stilarter fra forskellige butikker - det skal nok komme til at se godt ud! Prøv dig frem med forskellige farver, mønstre, former og stilarter, som skiller sig ud, men stadig skaber en rød tråd i hjemmet.