BLOGGERTEAMET

man, 13 apr 2015

Sukker Lyn ude med debut album i dag

Sukker Lyn med det borgerlige navn Lazar Lakic, udgiver i dag albummet "Lazarus"

Den energiske rapper Sukkerlyn markerede sig for alvor i 2013 med sin debut-EP ”Megaflex”, der blev udgivet på CHEFF Records. Ved siden af EP’en featurede han hos bl.a. Specktors, Topgunn, Snavs og P6 Bas Anthem.

EP’en var én stor energiudladning og omdrejningspunktet var hans massive ADHD,

shenanigans

og fuld fart frem – med to års konstant turnering – blandt andet som support for Specktors i 2012, support for Johnson, Vegas Udvalgte, Distortion Final Party, Spot Festival og Roskilde Festival

.

Desuden åbnede han SMUK Fest på Bøgescenen og spillede Store Vega med CHEFF Records i 2013. Det sidste år har Sukker Lyn eller Lazar (som er hans borgerlige navn) brugt på at finde den rigtige retning og omdrejningspunktet for sit kommende album. Da Lazar spillede support for Marc Johnson, stod det hurtigt klart, at de klikkede og forstod hinandens tanker og idéer, så der var ingen tvivl om, at

Johnson

skulle være co-producer og mentor på albummet. Efter et års arbejde i studiet er Sukkerlyn nu klar med resultatet. Albummet tager udgangspunkt i Lazars liv og opvækst, der har været præget af arbejdsløshed, misbrug, spillegæld, splittede familier, afhængighed, flygtninge, asylcentre, ghettoer og triste skæbner på tæt hold. Hvordan er man det bedst mulige menneske trods modgang og elendighed?
  • Hvordan bevarer man, håbet når alt synes sort?
  • Hvad betyder egentlig noget, når alt kommer til alt?
De spørgsmål giver han sit bud på, på albummet, hvor der fortælles personlige historier. Albummet ”Lazarus” forventes at blive udgivet i april måned. Der bliver fortalt nogle vanvittige og meget personlige historier og efter lang tids overvejelser, stod det klart. Det her er en historie der skal fortælles selv, der skal være total frihed og ingen kompromis, derfor udgives ”Lazarus” igennem hans eget nystartet pladeselskab 42plader. Om første single fortæller Lazar:

”’Vi klarer Det’ er en personlig fortælling om at overkomme enhver udfordring,

der måtte komme i vejen, og om at smide lænkerne fra arbejdsløshed, misbrug og spillegæld. Sangen er skrevet til alle dem, der bærer rundt på tunge bekymringer og udfordringer, som kan splitte familier og venskaber. Jeg håber, at ’Vi Klarer Det’ kan være en hjælpende hånd til at styrke deres tro på, at alt nok skal gå.”

https://youtu.be/otsoavpaepU Efter en pause fra scenen og fokus i studiet er Sukkerlyn klar til at optræde live igen med hans energiske live shows!!