BØGER

tir, 29 sep 2015

Lær at flette med Flettepigerne

"Flettepigernes Favoritter" er titlen på den nye bog af Laura Arnesen og Marie Wivel

De to teenagepiger Laura og Marie, der sidste år flettede sig til en af årets største bestsellere med bogen FLETNINGER, er tilbage med nye, sjove, flotte, vilde, svære – og nemme! – ideer til dit hår. En af dem giver vi dig step-by-step billeder til lige her

Af Karoline Elsig

I deres nye bog

FLETTEPIGERNES FAVORITTER

, fortæller Laura og Marie om sig selv– og om det eventyr, de har været på, siden deres første bog udkom LÆS OGSÅ "Fletninger" - En step by step guide"

”I vores nye bog kan man, ligesom i den forrige, lære at lave 20 forskellige flettede frisurer. Hvor den første bog var meget baseret på de klassiske fletteteknikker, tager den nye “steppet” videre med nye og anderledes - lettere såvel som sværere - fletninger.

Derudover er der i begyndelsen af vores nye bog et kapitel om os selv, så vores læsere kan lære os lidt bedre at kende og læse om vores rejse siden udgivelsen af den sidste bog.”

Fortæller Flettepigerne. Den nye bog indeholder således fletninger du nemt kan flette på dig selv, hjemmelavede no heat-krøller med sugerør og elastikker, masterclassfletninger, der kan gøre dig til en mesterfletter og meget meget mere. Kan du ikke vente med at prøve kræfter af med flettepigernes nye fletninger, kan du prøve deres Slange-sildebensfletning ved hjælp af step-by-step billederne nedenfor. Det fortæller Laura og Marie om fletningen:

”Slange-sildebensfletningen er én af vores all-time yndlings fletninger. Den er anderledes og ekstravagant, men samtidig elegant, og er perfekt til festlige anledninger. Den er i den sværere ende, men bestemt ikke helt umulig - øvelse gør mester.”

Slange-sildebensfletning

None

None

None

None

None

None

None

None