BYLIV

Guide: Få styr på din Valentinsdag

Valentinsdag nærmer sig med hastige skridt. Den 14. februar skal planen helst være lagt, hvis ikke du vil misse en oplagt mulighed for at imponere kæresten eller ham/hende, du håber kunne blive det. Men led ikke længere. Her får du en hurtig guide til aktiviteter, som vil få romantikken til at flyde.   En tur i biografen En tur i ...

Read More »

10 gode dating råd

Dating er efterhånden en af de mest almindelige måder at opsøge kærligheden på. Vil du have succes på din næste date, så kan du med fordel følge vores 10 gode dating råd. Der er tale om råd, som enhver kan følge, uanset hvor stor erfaring man har med dating.   1. Vælg det rette sted Hvis der er tale om ...

Read More »

Caféanmeldelse: Dagligstuestemning med et tyrkisk twist

Café Gemmestedet byder på hjemlig hygge, krydret mad og et ocean af specialøl og cider. Café Gemmestedet Gammel Munkegade 1 8000 Aarhus C Value for money:  Vi kunne ikke spise op, så den var rigtig god. Kvalitet/ mad og drikke: Lækre råvarer, krydret og dejlig frisk salat med stor variation. Betjening: Imødekommende og behagelig. Indretning: Gammeldags og ukurant. Den tyrkiskejede ...

Read More »

Cafe for 300: Miniburgere, der hitter!

Lækre gourmet burgere, der er udover det sædvanlige. Skal du have en traditionel burger, så er dette ikke stedet for dig, men er du foodie og kan du lide masser af smag, så er dette sted et scoop!   Sliders, Peblinge Dossering 2, 2200 København N   Value for money: Rigtig god – delikate brugere til fornuftig pris Kvalitet på mad og ...

Read More »

Cafe for 300: Fransk sukkerchok på Frenchy

Frenchy, Hyskenstræde 16, 1207 København K Anmeldt af: Marie Enevoldsen Value for money: Passende – især salaten var rigtig god til prisen Kvalitet på mad og drikke: Meget god Betjening: Tjep og tjekket Indretning: Rustik og romantisk I en kælder på Hyskenstræde i København ligger caféen Frenchy. Som navnet antyder, er stedet af den frankofile type med harmonikamusik på anlægget, ...

Read More »

Food Festival: En smag af fortid og fremtid

Flere end 250 producenter fra Skandinavien, Grønland og Island trodsede regnen, da Aarhus for fjerde år I træk husede nordens største Food Festival Af Sidse Elsig Det stod ned i stænger, ja. Og det er blevet efterår. Alligevel forhindrede det ikke tusindvis af Århusianere og andre madglade i at lade sig begejstre af kvalitetsprodukterne fra mini-producenter af den mad vi ...

Read More »

Maskinen der suger til sig

En vakuumpakker kan bruges til et formål og et formål alene. At vakuumpakke madvarer. Det virker måske lidt overflødigt, men den er utrolig smart i mange henseende   Af Amir Amirian Madvarerne holder nemlig i længere tid når det er vakuumpakket, da luft er med til at nedbryde og ælde maden hurtigere. Derudover giver det andre muligheder for at lave ...

Read More »

Sous Vide er det nye sort

Tilberedning af mad i vandbad under præcise temperaturer har været en teknik som gourmet- og michelin restauranter har anvendt igennem mange år. Metoden og maskinen, der anvendes hedder Sous Vide Af Amir Amirian Der findes to typer Sous Vide. Den ene er en maskine, som ligner en frituregryde, men hvor man kommer vand i, hvormed maskinen holder vandets temperatur helt ...

Read More »

Café for 300: Varm velkomst på Vesterlauget

Vesterlauget, Vestergade 50, 8000 Aarhus C Anmeldt af: Jesper Trads Value for money: God. Store portioner til små priser. Kvalitet: God, men ikke prangende. Betjening: Sød og imødekommende. Indretning: Hipster på den hippe måde. Da vi besøger Vesterlauget, er dagens ret flæske-spoleben med linsesalat og sauce. Vesterlauget har én ny ret på menuen hver aften, og det er typisk den, som ...

Read More »

Mere lys i Aarhus

Lys –mere lys er tema for Aarhus festuge. Gå på opdagelse rundt i byen, når mørket er faldet på og se bl.a. Byparkens kæmpe lysende kaniner. Tag også et smut ned forbi Dokk1 som mellem kl. 21-23 er oplyst af Daniel Beltons lys- og lydinstallation, hvor visuals af geometriske figurer og dansere kastes op på bygningens aluminiumsoverflade. I Ryesgade har ...

Read More »