BYLIV

man, 25 jun 2018

Scarlet Pleasure udgiver Spotify Singles

Den festlige danske poptrio Scarlet Pleasure har opnået kæmpe succes på Spotify.

Det succesfulde danske R&B- og popband slutter sig til navne som Ed Sheeran og Taylor Swift med udgivelsen af to nye Spotify Singles som det første nordiske navn.

Den festlige danske poptrio har opnået kæmpe succes på Spotify med over 688.000 månedlige lyttere. I anledning af åbningen af Spotify Studios i Spotifys hovedkvarter i Stockholm blev det danske band inviteret til at indspille to nye sange, der netop er udkommet som de første nordiske Spotify Singles. Nu skriver de danske hitsnedkere sig ind i en tradition med store verdensstjerner. Ed Sheeran, Taylor Swift og Harry Styles har nemlig alle indspillet de såkaldte Spotify Singles. Konceptet indebærer en ny version af deres seneste hit sammen med en unik coverversion af et nummer, som kunstneren selv vælger. Scarlet Pleasures Spotify Singles består af en ny version a

“Let Go”,

samt en coverversion af sangen Calvin Harris’ og Dua Lipas

“One Kiss”

Lyt til Scarlet Pleasures musik her og tjek andre Spotify Singles ud her. Vi var alle tre vilde med ”One Kiss”, da den udkom – også før den blev et hit, haha. Der var noget ved sangen, som vi følte kunne være spændende at blande sammen med vores eget univers og vores måde at skrive sange på. Så vi tog den en tand ned i gear og forsøgte at gøre den til en mere stemningsfuld sommersang. Vi er virkelig glade for resultatet og det var fantastisk at indspille i det fede studie i Stockholm., udtaler Scarlet Pleasure. Scarlet Pleasure fra København udgav deres første EP Mirage i 2014, som blev fuldt op af debutalbummet Youth Is Wasted on the Young i 2016. Senest har gruppen udgivet EP’erne Limbo og Lagune sidste år. Alle bandets udgivelser har markeret sig på Tracklisten, den officielle danske albumhitliste og i toppen af Spotifys lokale hitlister.