BYLIV

fre, 19 jun 2015

Slaughter Beach signer med norsk label

Roskilde-aktuelle Slaughter Beach debuterer med singlen “Spinning Globe”.

Det norske selskab Brilliance har skrevet pladekontrakt med Slaughter Beach. Singlen “Spinning Globe” fra den kommende debut-EP udkommer i dag.

Lyt her

"Danes Slaughter Beach are displaying penchant for airy guitar figures and soporific melodies just a few tracks into their burgeoning career. Latest number 'Spinning Globe is a carefree jaunt across the dreamy back-catalogues of Modest Mouse and Beach House.” NME

Slaughter Beach spiller drømmende indie pop-rock med fængende synthesizers. Bag navnet gemmer sig tre fynske drenge, der ikke bare har søgt uden for Odense, men helt uden for Danmarks grænser for at slå igennem som band. Deres debutkoncert blev spillet i Göteborg og kort efter spillede de til Canadian Music Week i Toronto. Og nu har de altså skrevet kontrakt med et norsk pladeselskab. Forklaringen på denne utraditionelle udvikling for bandet skal til dels findes på deres Soundcloudprofil, som har bragt dem længere frem i dele af udlandet end i nærområdet. Det har bl.a. skaffet dem omtale i NME, The Line of Best Fit samt Pigeons & Planes, der alle må siges at være sværvægtere inden for international musikjournalistik. Bandet er kort sagt godt på vej i udlandet og med en ny EP samt koncerter på Roskilde Festival og Danmarks Grimmeste Festival tager Slaughter Beach nu det første store skridt ind på den danske musikscene.