BYLIV

tor, 11 jun 2015

Tjeck Magazine tester trimmere

TJECK MAGAZINE har testet tre skægtrimmere, Wella Contura HS 61, Remington MB 4110 og BaByliss For Men

Skal hipster skægget væk nu hvor sommeren er kommet?

Tjeck Magazine har testet 3 forskellige trimmere i 3 forskellige prisklasser for at se hvilken man bør købe.
None

None

Wella Contura HS 61

Pris: 1.399 kr. Dette er den dyreste af de tre trimmer og uden tvivl den udstråler mest kvalitet. Den er solid bygget og da den er bygget af rustfri stål, så føles den mere hårdfør og har generelt en lækkerhed over sig. Med denne trimmer, er det muligt at trimme sit skæg ultrakort. Og det virker! Det er en genial præcisionstrimmer og man kan lave nogle fine detaljer med trimmeren. Resultatet er flot hver eneste gang. Indimellem har den dog en tendens til at bide huden, hvis man trimmer mod skægstubbene. Endvidere har den en ladestation, hvilket gør at den alene fungerer trådløs. Dermed opbevarer man også den i opladeren, hvormed man altid har en fuldopladt trimmer. Dette er en bonus for mig, da jeg med min tidligere trimmer altid skulle have den i stikket, da den var løbet tør for strøm når jeg skulle have den frem. HS 61 har en svaghed og det er når man vil justere klippelængden. Ved påsætning af afstandsstykket kan klippelængden justeres fra 3 - 6 mm. Dette lyder måske meget fint, men da jeg skulle prøve at justere længden, så skulle jeg kører ualmindelig mange gange over skægget for et tilfredsstillende resultat. Endvidere så kan man ikke se på påsætningsstykket hvor mange mm man trimmer med. Dette er dog også en ret stor svaghed, da det betyder at den kun er optimal anvendelig, hvis man skal trimme skægget uden påsætningsstykke. Wella joker ikke når de siger, at HS 61 er absolut den professionelle version af en skægtrimmer til privat brug! Det gælder dog kun, hvis du skal trimmes ultrakort.
None

None

Remington MB 4110

Pris: 449 kr. Denne trimmer fremstår mere som en trimmer til privatbrug når man sammenligner med Wella HS 61. Dette kan blandt andet ses på det materiale man har valgt at anvende. Remingtons trimmer er lavet af hård plast. Dog skal man ikke lade sig snyde af udseendet, da denne trimmer gør et fortrinligt arbejde. Når der skal trimmes tæt, så gør den arbejdet næsten lige så flot som Wella. Det er faktisk skræmmende, hvor god den er sammenlignet med prisen. Bladene skærer godt, og man skal ikke forcere trimmeren. Skægget bliver fjernet let med et enkelt strøj. Det er muligt at justere længden med en medfølgende mikro-kam (0,4 - 5,5 mm). Med mikro-kammen går det forsat som en leg og der er ingen problemer. Endvidere er det ikke en kamp for at få et resultat, hvor længden i skægget er ens over alt. Medfølgende denne trimmer er der en større pakke. Der medfølger en taske, usb-oplader kabel og en alm. Oplader. Dette gør at den er perfekt til at have med i rejse tasken. Endvidere følger der et monteringshoved med, sådan man kan anvende trimmeren som barbermaskine. Denne er dog intet at råbe hurra for. Der medfølger dog ingen ladestation med, hvilket godt kunne savnes. Alt i alt en god all-around trimmer som man bestemt ikke skal kimse af. Den gør det godt! Særligt hvis man tager prisen i betragtning.
None

None

BaByliss For Men E845IE

Pris: 499 kr. Denne trimmer er den eneste i flokken, som er anvendelig hvis du har det store hipster skæg. Den er i stand til at trimme skæglængder fra 0,5 mm - 15mm, hvilket gør det muligt at trimme det lidt større skæg lige. Det er imidlertid ikke den bedste trimmer i flokken. Det kræver lidt mere arbejde med denne trimmer før skæglængden er jævn. Endvidere virker det som om at trimmer ikke lige så nemt skærer hårene over. Det er dog ikke en skidt trimmer og den er ganske fin til jobbet, men er den svageste i flokken. Positiverne med denne er, at man må anvende den i badet og man kan skylde den efter brug under badet. Endvidere er der en ladestation der følger med. Endvidere er afstandsstykket mere besværlig at arbejde med end de andre. Særligt når hår sætter sig fast i hovedet og man skal pille det af ved at klikke det hele vejen op, før man kan tage det af. Når man har haft de andre trimmere i hånden, så er oplevelsen med BaByliss For Men skuffende. Anmeldt af

Amir Amirian