Den unge popkomet, Shawn Mendes, giver koncert i Royal Arena lørdag den 16. marts 2019.

Canadisk superstjerne kommer til Danmark

19-årige Shawn Mendes skød frem på popstjernehimlen med hitsinglen ”Stitches” i 2015 og er nu ude med den nye single ”In My Blood” og nyt album på vej. Og den unge canadier har ikke hvilet på laurbærrene – den 25. maj udkommer hans tredje album, og det kaster en turné af sig, der blandt andet tager ham forbi Royal Arena den 16. marts næste år.

Shawn Peter Raul Mendes startede sin karriere med små videoklip på den sociale medieplatform Vine, hvor han lagde små bidder af covernumre ud til en hurtigt voksende skare af følgere og fans. Året var 2013, og Mendes var på daværende tidspunkt blot 15 år gammel. Alder er dog kun et tal, og det unge stjernefrø blev hurtigt opdaget at et par unge talentspejdere fra pladeselskabet Island Records, der var hurtige til at skrive kontrakt med Mendes’ uimodståelige talent. Siden er det gået stærkt for den canadiske teenager: Shawn Mendes udgav debutalbummet ”Handwritten” i 2015, og opfølgningsalbummet ”Illuminate” udkom i september året efter. For at det ikke skulle være nok, fik MTV Unplugged en revival i 2017 med Mendes som første artist til at udgive et helt live-album i det format, vi ellers kender fra optagelser med legender som Nirvana og Eric Clapton.

I marts 2018 udgav Shawn Mendes singlen ”In My Blood”, der nok er hans mest personlige udgivelse til dato. Sangen handler nemlig om hvordan Mendes har tacklet at leve et liv med diagnosen angst, og hvordan han har gået i terapi for at håndtere den psykiske lidelse. ”In My Blood” ligger pt nummer #2 på den danske Airplay chart og er i heftig rotation på alle de store radiostationer, og i udlandet ligger singlen solidt plantet på Billboards ”The Hot 100”-playliste. Og et selvbetitlet tredje album udkommer den 25. maj med gæsteoptrædener fra prominente kunstnere som Khalid og Julia Michaels.

Det er altså en travl og enormt talentfuld herre, der gæster Royal Arena den 16. marts 2019. Og med det, bliver det Shawn Mendes’ fjerde besøg på dansk jord. Både koncerten i Falconer salen i 2016 og i Forum i 2017 blev udsolgt på rekordtid, så du skal være klar ved tasterne når billetsalget går i gang til koncerten i Royal Arena, hvis du ikke vil gå glip af en spektakulær aften med en af popmusikkens helt store superstjerner

Sted: Royal Arena, København
Dato: Lørdag den 16. marts 2019
Billetsalg Starter fredag den 18. maj kl. 10:00 via Ticketmaster.dk

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.