DET SKER

man, 27 mar 2017

Libratone laver in-ear hørertelefoner med støjreduktion

Libratone Q Adapt In-Ear. Vejl. pris: 1.399 kr. (fundet til 1.199 kr.)

Libratone er for nyligt gået i gang med at lave hovedtelefoner, og taget i betragtning af, at det er deres første model på markedet, så synes jeg, at de gør det ret godt.

Designet er som alle andre Libratone produkter meget flot. Selvom det er lavet af plastik, så ser produktet godt ud og har en følelse af kvalitet. Endvidere er nederste del af ledningen betrukket med stof, hvilket gør styrker og udstråler slidevne. Lyden på disse er ganske habil, men ikke exceptionel. Jeg savner et større lydbillede, og en bedre bas og bund. Lyden er ganske enkelt for snæver, og der er en del i lydbilledet jeg ikke kan høre, hvilket fremgår ret tydeligt når jeg spiller

Hotel California

. Endvidere mudre bassen og bunden en smule når jeg hører

Close Your Eyes,

der er et tungt hip-hop nummer. Lydbilledet har dog en rigtig fin balance, hvilket er dejligt og derfor er de også egnet til alle genre. Bevares lyden er rigtig fin, men for hørertelefoner i samme prisklasse, så er der bedre ude på markedet.
None

None

Endvidere indeholder hovedtelefonerne stødreducerende funktion (active noise-cancellation), hvilket er super. Der er 4 niveauer, men selv højeste niveau er ikke særlig stærk, og jeg kan forsat tydeligt høre omgivelserne omkring mig. Det er dog helt fantastisk, at den tager batteri fra telefonen og ikke skal oplades. Bemærk dog, at hovedtelefonerne dræner ens batteri ret hurtigt, hvilket er et stort minus. Min iPhone, som normalt akkurat kan holde en dag, kan kun holde en halv dag, når jeg bruger hovedtelefonerne. Bemærk, at disse alene passer til iPhones med Lightningstik. Derudover har hørertelefonerne både fjernbetjening og mikrofon. Jeg synes dog, at fjernbetjeningen sidder for lavt, hvilket generer mig når jeg er på cyklen. Jeg skal lyne min jakke op, da jeg eller ikke har adgang til den. Endvidere er fjernbetjeningen lidt for stor. Medfølgende er en lille taske, som er meget handy.
None

None