DET SKER

tor, 24 aug 2017

Store velklædte piger

Store piger er for det meste henvist til stormagasiner når de vil købe tøj.
Al

le kvinder vil gerne føle sig attraktive hver dag. Og måden man ser ud på, og dermed også ens størrelse – skal ikke være en parameter for, om man er bedre end andre. Store piger vil også klædes sexet og personligt på, og heldigvis er respekten og opfattelsen, af den perfekte kvindekrop blevet ændret. Noget så udtryksfuldt og nødvendigt som tøj er med til at fortælle hvem vi er.

Når tøjet i garderoben begynder at klemme, eller sågar bliver umuligt at skrue sig ned i, tænker de fleste nok, at det drejer sig om en midlertidig tilstand, og at en slankekur vil være løsningen. Og det er det måske også i mange tilfælde, men der findes også adskillige mennesker, som bare ER tykke, eller buttede om man vil, og har det godt med det. Det er en kendsgerning, at vi bliver højere, tykkere, får større fødder, bryster og bagdele, men på den anden side fører de fleste butikker kun tøj i størrelse 36-44. Så store, runde kvinder er for det meste henviste til at købe tøj i de store varehuse, hvis udbud er rimeligt kedeligt og ens. Der er ikke meget tøj i store størrelser ude i butikkerne. Zhenzi, Capri buks Step, DKK 259,- Man definerer plus size som størrelse 46 og op, og det er en kundegruppe der er i vækst. Og online shopping er en rigtig god idé. Her kan man i ro og mag finde den passende garderobe, som hos bl.a.

Zhenzi

, her findes masser af trendy tøj til pluz size piger. På websiden Zhine.dk, kan man vælge blandt et udvalg af tøj, som er en bred produktion af jeans, bukser, tunikaer, bluser, trøjer & t shirts der er til dig der gerne vil følge moden, og som sætter pris på at se godt ud og samtidig er behageligt og sidder godt på kroppen, uden at skulle betale dyre domme for den.
Man kan også lære at klæde sig efter sin facon, for moden ændrer sig jo hele tiden. Og når moden skifter, ændrer den attråværdige figur sig også: Den ene sæson skal vi fremhæve taljen med de bredeste bælter - den næste sæson skal vi skjule den i oversize kjoler så store som telte. Så kommer en sæson hvor numsen skal fremhæves i ultraskinny jeans, og den næste igen sæson igen skal bagen gemmes i posede bukser. Ikke alle trends passer lige gode til os alle sammen. Måske har du en topmave, der gør, at brede bælter ser mærkelige ud på dig - måske er din bagdel meget stor, og så er skinny jeans nok ikke det der klæder dig bedst. Kunsten er at kende sin kropsfacon og vælge de trends og tøjstykker, der får en til at se ud så man har det godt med sig selv og sin personlighed.
None

None