DET SKER

tir, 20 jun 2017

Ung og unikt bornholmsk webbureau

Memoo er ejet af de tre venner Miklas Kroager, Rasmus Emil Jeppsen og Andreas Pedersen

De tre gode venner, Miklas, Andreas og Rasmus, afsluttede sidste sommer deres HHX-uddannelse. Allerede i begyndelsen af 3.G. startede de det succesfulde webbureau memoo. På Bornholm. Og på kun to år har de skaffet sig mere end 200 kunder, som de hjælper med at planlægge, visualisere, udvikle og lancere nye websider.

Begyndte med bikini’er

Tilbage i 2015 så de tre venner et hul i markedet, da mange bornholmske virksomheder så sig udfordret på digitalisering, web, markedsføring og design. De har alle tre erfaringer med fra tidligere iværksætterprojekter, og det hele startede faktisk med at de tre iværksættere lavede et fælles projekt, Mulieres, hvor de solgte bikinier. Trods manglende produktkendskab gik forretningen så godt, at Andreas’ lillesøster måtte flytte ud af legehuset, så det kunne bruges som lager. Den spirende bikinishop blev solgt videre, og Miklas, Andreas og Rasmus gik i gang med deres webbureau memoo.
None

None

Lover arbejdspladser til unge

Memoo-drengene, som de kalder sig, elsker deres ø. Og selvom de i dag har kunder ud over hele landet, vil de gøre alt for at give noget tilbage til Bornholm, hvor det hele startede. Derfor har de lavet en plan, hvor de lover at støtte og engagere sig i events, begivenheder og aktiviteter på Bornholm. Memoo vil også udelukkende benytte og ansætte unge under uddannelse på Bornholm. I dag er der 5 ansatte i Memoo. Senest er Christian kommet til som ansvarlig for marketing og Mathias til webudvikling. Og de forventer at vokse det sprudlende webbureua til 10 ansatte indenfor få år. Pengene, der strømmer ind, bliver i firmaet. Der trækkes ikke fast løn ud til de tre ejere. De bruger derimod pengene til at konsolidere firmaet. Miklas, Andreas og Rasmus vil nemlig fortsætte deres virksomhed, selvom der måske skal kobles yderligere studier ovenpå gymnasieuddannelsen. Det har de lovet deres mere end 200 kunder.

Memoo

Memoo er et ungt, bornholmsk webbureau stiftet i 2015, der leverer visualisering, planlægning, udvikling og lancering af webløsninger. Memoo er ejet af de tre venner Miklas Kroager, der er bureauchef, Rasmus Emil Jeppsen er designchef og Andreas Pedersen er webudviklingschef. (Indlægget er sponsoreret)