DET SKER

ons, 08 jun 2016

Victoria Beckham topper listen over de mest velklædte rejsende

Victoria Beckham, verdens bedt klædte rejsende ankommer her til New York lufthavnen JFK (Foto: Alessio Botticelli/GC Images)
 

Victoria Beckham er blevet kåret som den bedst klædte kendis blandt rejsende med British Airways, som netop har offentliggjort deres liste over verdens mest velklædte rejsende.

Med sin ubesværede evne til at få lufthavnens ankomsthal til at ligne sin personlige catwalk, har Victoria vippet Amal Clooney af pinden på den eftertragtede topplacering. Listen er udarbejdet af British Airways og Hollywood-stylisten, Elizabeth Saltzman, for at fejre forholdet mellem fly- og modeverdenen og for at ære nutidens trendsættere, på tværs af film-, musik- og til underholdningsverdenen. Som en af verdens førende globale flyselskaber, udstråler British Airways stil og raffinement med detaljerede flykabiner, som er designet til at få kunderne til at føle sig specielle. British Airways har alliereret sig med Hollywoodstylist Elizabeth Saltzman for at fejre tidens jetsetikoner. London 2016: Victoria Beckham er blevet kåret som den bedst klædte kendis blandt rejsende med British Airways, som netop har offentliggjort deres liste over verdens mest velklædte rejsende. Med sin ubesværede evne til at få lufthavnens ankomsthal til at ligne sin personlige catwalk, har Victoria vippet Amal Clooney af pinden på den eftertragtede topplacering. Listen er udarbejdet af British Airways og Hollywood-stylisten, Elizabeth Saltzman, for at fejre forholdet mellem fly- og modeverdenen og for at ære nutidens trendsættere, på tværs af film-, musik- og til underholdningsverdenen. Som en af verdens førende globale flyselskaber, udstråler British Airways stil og raffinement med detaljerede flykabiner, som er designet til at få kunderne til at føle sig specielle. Elizabeth, hvis kunder omfatter Gwyneth Paltrow, Uma Thurman og Academy Award-nominerede Saoirse Ronan, siger: "Victoria Beckham forstår altid at klæde sig helt rigtigt, når hun flyver, og det er super imponerende. Ofte har hendes rejse-outfit et herretøjslook over sig, det er smart og sofistikeret, men stadig klassisk og komfortabelt." Med nogle af verdens mest berømte kvindelige modeikoner er British Airways’ liste over de mest velklædte rejsende en blanding af inspirerende berømtheder, der rejser med stil og skaber stor misundelse, hver gang de træder ind i et fly. Dommerne har revideret hundredvis af billeder af de internationale jetsettere, som er taget sidste år i lufthavne rundt omkring i verden for at kunne opstille denne liste. Top 10-listen er:
 1. Victoria Beckham
 2. Amal Clooney
 3. Kendall Jenner
 4. Angelina Jolie
 5. Gwen Stefani
 6. Charlize Theron
 7. Taylor Swift
 8. Marion Cotillard
 9. Lupita Nyong’O
 10. Heidi Klum
LÆS OGSÅ: "Franske forårsfornemmelser" Hollywoods modestylist og British Airways ambassadør Elizabeth Saltzman, startede sin karriere hos Giorgio Armani i 1983. Elizabeth er en fremtrædende skikkelse i modeverdenen og fremhæves ofte som en af de mest indflydelsesrige insidere og en af de dygtigste trendspottere. Her deler hun sin eksklusive indsigt i verdens mest velklædte rejsende:

1. Victoria Beckham

"Victoria Beckham ønsker et imperium, og så vidt jeg kan se, er hun godt på vej til at opbygge et. Hustru, mor til fire med eget brand, ambassadør for UNAIDS og altid med en dejlig, varm og ubesværet stil."

     

2. Amal Clooney

"Amal Clooney har hoved skruet rigtigt på, hun er smuk og stilfuld. Amal blev smidt under stilmikroskopet, da hendes forhold til Clooney startede. Hun bærer altid tøj på en smuk måde. Det ligner, at Amal kan gå direkte fra flyet til et møde eller ind på en side i Vogue og ikke se malplaceret ud."

 

3. Kendall Jenner

”Kendall Jenner udgør nutidens ungdom. Hun er indbegrebet af en ”It Girl" og en af de største modeller, og hun repræsenterer vores modeverden smukt. Hun har udviklet sig fra at gå i jeans og en t-shirt til nu at have en cool, sofistikeret tøjstil. Lige fra hendes professionelle runway til lufthavnens runway ved hun, hvad der skal til."

 
 1. 4. Angelina Jolie

”Angelina Jolie (OBE), er ikke kun mor til seks, skuespiller, filminstruktør, humanitær hjælper og kone. Hun er indbegrebet af klassisk stil. Hvis man skulle uddybe det, kan man sige, at hun har en "Audrey Hepburn-ish stil". Klassisk flade sko, enkel sweater eller top og sorte bukser, som regel med en håndtaske, der sandsynligvis indeholder alle hendes rejseting".

 

5. Gwen Stefani

”Musiker, mor, skuespiller og modedesigner – lad os bare være ærlige, Gwen Stefanis stil er definitionen på cool. Og det der er så vidunderligt ved Gwen er, at hun hele tiden overrasker os med sin unikke personlighed. Der er altid en variation af en sort buks eller en sjov detaljeret jakke eller top, men det er hendes små detaljer, der gør hende til et stilikon. Den røde læbestift, platinfarvet hår, som undertiden er blevet blandet med andre farver, leopardfarvede bælter, hendes neglelak. Hun ejer sit look, og hun bærer det godt.”

6. Charlize Theron

”Den oscar-vindende skuespillerinde og mor, Charlize Theron, er elegant og underspillet. Det der er så vidunderlig ved hendes personlige rejsestil er, at hun holder det neutralt og stilfuldt. Hvis du så hende i lufthavnen, ville du tænker, "Wow, hun er så smuk" uden at vide, hvem hun er i første omgang. Hendes æstetik er enkel og ubesværet."

7. Taylor Swift

”De fleste synes nok ikke, at den berømte popstjerne, Taylor Swift, har en klassisk rejsestil, men hun gennemfører den alligevel perfekt. Hendes vildt lange ben og hendes vifte af fantastiske håndtasker parret med hendes flirtende nederdele og rockende hæle er søde og sjove. Hun repræsenterer uden tvivl sin brandidentitet."

8. Marion Cotillard

”Ooh La La Marion Cotillard, er den smukkeste mor, skuespiller, sanger, sangskriver og miljøforkæmper - hun er definitionen af fransk stil. Marion har en ubesværet rejsestil, som udstråler selvtillid og komfort. Det der er så fantastisk ved Marion er, at intet nogensinde ser konstrueret ud, selvom det er en leopardprikket kappe med en blå- og hvidstribet bluse indenunder- hun får dig bare til at få lyst til at købe det."

9. Lupita Nyong’O

"Lupita Nyong'O er altid stilfuld. En af de mest vidunderlige ting ved Lupita Nyong'O’s personlige stil er, at hun ikke er bange for at bruge farver. På dette smukke bilede har hun samt en sort frakke sammen med et lyserødt tørklæde og med en lys håndtaske, som udgør prikken over i'et. Det gør hende til en super elegant rejsende

.

10. Heidi Klum

”Heidi Klum er en travl kvinde, mor til fire, model, skuespiller, tv-vært, designer og ser altid glad ud med en naturlig glød. Heidi forstår at rocke et par jeans, og gør det altid glimrende. Hun oser af sex og forstår, hvordan man får opmærksomme blikke rettet mod sig, men det er også, hvad man forventer af en supermodel som hende."