FILM, TV & TEATER

tir, 09 jan 2018

Bliv klogere på dig selv

Thorsgaard Efterskole har fem linjefag: psykologi og livsstil – Islandske heste – Performance – Teknik og Science samt Outdoor.

Drømmer du om at blive klogere på dig selv og dine tanker? Om at sætte teori og praksis i spil i forhold til at lære mellemmenneskelige relationer og konflikthåndtering. Om at forstå sammenhænge mellem de store følelser som had-kærlighed, lykke-ulykkelig, glad-vred og så videre, om at forholde sig til ondskab, når mennesker bliver onde og til den anden side af faget, moderne livsstil og anderledes livsstilsformer? 

Så er psykologi og livsstil på Thorsgaard Eftersole måske noget for dig. Linjefaget tager udgangspunkt i både psykologisk teori, men også i praksis som eksempelvis mindfullness, yoga, afspænding og nudging. På linjen kommer du afsted på tur sammen med de andre linjefagselever og dine lærere. På turen bliver I udfordret i det psykologiske aspekt, og bliver udfordret på flere parametre, mindfulness og yoga bliver helt sikkert noget I skal prøve kræfter med. Thorsgaard Efterskole har fem linjefag: psykologi og livsstil – Islandske heste – Performance – Teknik og Science samt Outdoor.