FILM, TV & TEATER

tir, 20 sep 2016

Den ultimative guide til begynder-sexlegetøj

Sex er dejligt og et godt stykke legetøj sætter mere kulør på

Du er ung, du er frisk, du har lyster - og du vil bare gerne finde den rette dildo. Men det kan være svært at navigere i et marked, der bugner af lækkert sexlegetøj, som tydeligvis er skabt til at skabe nydelse og rendyrket fornøjelse. Der findes dem, der mener, at dildoen er et ældgammelt aggregat, der har tilfredsstillet kvinder i flere tusinde år, men hvorom alt er, er det er en fremragende lille handyman at have ved hånden, når du skal hygge dig alene

.

Sådan finder du den helt rigtige dildo

Typisk starter man ud med en dildo, der hverken er for stor eller alt for lille - men gerne en, der minder meget om en naturtro penis. Nogle vil foretrække en dildo med sugekop, så den selv kan sidde fast, og du intet andet skal foretage dig end at nyde den. Du skal ikke betjene den med hånden, og du kan her med fordel også købe en, der er helt uden motor. På den måde sikrer du, at den kan tages med i badet, hvis du har lyst til det. Er du helt grøn, og leder du bare efter en fornøjer, der gør det godt, dejligt og bekvemt, er en ganske almindelig dildo helt uden tekniske specifikationer en ideel begynder-dildo.

Varmt, blødt og lækkert

Rigtig mange dildoer bliver fremstillet i silikone, som er et rigtigt rart materiale at mærke oppe i sig. Det bliver nemlig ikke koldt, da det holder rigtigt godt på varmen. Det er desuden utrolig blødt og behageligt, så man får en fantastisk fornemmelse, når dildoen indføres. Temperaturen og fornemmelsen af dildoen er en væsentlig faktor, da det i den grad handler om at have det rart og føle sig tryg. Skal din dildo udelukkende bruges vaginalt, har du typisk ikke behov for glidecreme. Du kan vælge en, der ikke har for bred en omkreds, hvis du ikke er særligt erfaren med sex. Skal den derimod også bruges analt, kan du da købe glidecreme med, så du kan udnytte, at du har fået en blød dildo, der ikke er for stor og bred. Køber du en på ca. 15 cm, rammer du gennemsnittet meget fint.

Gå på opdagelse i en vidunderlig verden

Eftersom du begynder at lære dit begynder-sexlegetøj godt at kende, vil du måske også på et tidspunkt begynde at søge lidt mere spænding eller prøve dine grænser af. Der er virkelig blevet fremstillet nogle vanvittige kreationer, som er specialdesignet ud fra, hvad der kan bringe nydelse. Elsker du at onanere og bruge din dildo, men vil du gerne have flere stimulatorer på én gang, så er der heldigvis ret mange dildoer og vibratorer, som kan stimulerer viginalt og analt på samme tid. Der er riller, knopper og alle mulige avancerede specifikationer, som med garanti vil tage dig en tur i den syvende himmel. Her kan du virkelig finde dig selv og opdage din seksualitet. Intet føles skønnere end sex, og et rigtig godt stykke sexlegetøj kan sætte mere kulør på tilværelse. (Indlægget er sponsoreret)