FILM, TV & TEATER

ons, 17 feb 2016

Ferietips til dig der elsker dykning og vandsport

Kan du ikke få nok af dykning og lignende vandsport? I så fald skal du læse med her. Vi har nemlig fundet nogle af de bedste tips til dig, der elsker at bruge tiden i vandet, når du er på ferie eller ude at rejse.

Find et godt rejsebureau til at hjælpe dig

Det første du skal gøre er at finde et godt rejsebureau. Et godt rejsebureau er uhyre vigtigt, hvis du gerne vil besøge de bedste steder, når det kommer til dykning og vandsport. Det er vigtigt, at rejsebureauet har noget erfaring, så de lige præcis ved, hvilke områder som er oplagte at besøge for en person som dig. Et eksempel på et af de bedre og danske rejsebureauer, det er TopTours.dk. Hos dem kan du med garanti få professionel og brugbar hjælp til at få lavet god rejse, der henvender sig til dig som elsker dykning og vandsport.  

Pak din kuffert med de mest nødvendige ting

Dernæst er det blevet tid til at pakke din kuffert. I den forbindelse er det en god ide KUN at pakke de mest nødvendige ting. Der er ingen grund til at tage en overflod af tøj med, hvis du alligevel skal opholde dig i vandet det meste af dagen. Den helt store fordel ved at have få kg kuffert med er, at du så har plads til en masse lækre souvenirs eller måske noget smart dykkergrej du kan bruge herhjemme i Danmark.  

Dykkeruret er uundværligt hvis du elsker at dykke

Der er ingen tvivl om, at dykkerure som dykker er ligeså vigtige som benskinner som fodboldspiller. Derfor skal du selvfølgelig have pakket dig et godt dykkerur. Ud over at denne type ur er funktionel og praktisk ift. dykning, så er der også noget moderne og stilbevidst over at bære et dykkerur. Dykkeruret har nemlig i mange år været et ikon inden for urbranchen.  

Har du styr på din forsikring?

Dykning og vandsport medfører visse risici. Derfor er det ekstremt vigtigt, at du har 100% styr på dine forsikringer, INDEN du letter med flyveren. Du hører desværre personer som kommer til skade og som får lov at betale i dyre domme for behandling, fordi deres forsikringer ikke har været i orden. Dette problem kan nemt undgås ved at ringe til dit forsikringsselskab og få dem til at gå dine forsikringer igennem. Hellere betale et par hundrede kroner ekstra for forsikring end 100.000 kr. for behandling i udlandet.