FILM, TV & TEATER

ons, 23 aug 2017

Fund på Kickstarter – Snørebånd der ikke skal bindes

Hickies fås i et væld af farver, lige fra sort til neon-gul

Kickstarter er en crowdfunding hjemmeside. Den fungerer ved, at personer med nye opfindelser eller andre gode idéer kan lave en beskrivelse af deres projekt og lægge det op. Bemærk det er et krav, at man kan bevise, at man kan realisere sit projekt, hvis man opnår den mængde donationer, som man har angivet som sit budget. Derefter kan almene personer gå ind og donere penge til projektet. Afhængig af hvad man donerer til, og hvor meget man donerer, så kan man få lige fra et takkekort til et eksemplar af det produkt man har doneret til, når det er færdig udviklet og gået i produktion.

Hickies. Pris: 129 kr.

I mange år har jeg ikke gidet at binde snørebånd. Der er intet værre end når man skal bukke sig helt ned for at binde dem. Man kan ikke trække vejret når man bukker sig helt ned, og ellers skal man sidde ned, også er der langt vej op. Selv har jeg i mange år har bundet mine sko med dobbelt knude og akkurat løst nok til at min fod lige kan glide ned. Hvis man ikke længere synes velcro er hipt, så er Hickies noget for dem, der hader at binde snørebånd.
None

None

Hickies er meget simpel. Det er gummibånd, der går igennem snørehullerne, og på den måde holder skoene sammen. Hickies kan bindes på forskellige måder, alt afhængigt af hvor stramt de skal sidde. Jeg har bundet mine på den måde Hickies kalder ”mixed”. F.eks. hvis man skal bruge dem på sine løbesko, så er det fornuftigt, at de sidder godt til. Det kunne f.eks. være ”regular” eller ”tight”, ja man kan sågar også binde dem ”ekstra tight”.
None

None

Det fungerer super godt. Mine fødder sidder helt perfekte i mine sko, og det er utrolig behageligt. Jeg har gået med mine i en lille måned, og båndet er kun sprunget op en enkelt gang eller to. Det er utrolig simpelt at sætte den fast igen. Jeg har endnu ikke ødelagt et bånd, og det tror jeg heller ikke kommer til at ske, da de er ekstremt slidstærke. Hickies fåes i et væld af farver, lige fra sort til neon-gul, hvilket er fedt, da de dermed kan bruges til alle sko, og aldrig bliver kedelige. Endvidere kan man bruge forskellige farver på samme sko, og dermed give skoene et funky look. Det eneste negative jeg kan sige om Hickies er, at det ikke er alle binde-metoder, der er lige pæne, hvilket er en skam. F.eks. er ”mixed” ikke en lige så flot binde-metode som ”regular”. På trods af dette, så bliver en sko aldrig grimt bundet, nogle bindinger er pæne end andre. En ting er dog sikkert, jeg beholder mine Hickies på skoene, for jeg skal ikke binde mine sko igen.