FILM, TV & TEATER

tir, 13 jan 2015

Gå ikke glip af den fedeste sommerferie

SAS Ungdom er en ny rabatordning for unge under 25 år.

Nu er julen ovre, og vi er gået ind i et nyt og spændende år. Og selvom foråret kun lige er rundt om hjørnet og det føles som en evighed, inden sommeren sætter ind, så er det nu, du skal begynde at tænke på, hvad du skal til sommer.

Undgå en flad pengepung

Ud over diverse fester, festivaler og grillparties, som du selvfølgelig ser frem til herhjemme, så er der ingen tvivl om, at du også bør sætte både tid og penge af på at rejse uden for landet. Og de rejsemål der er mest attraktive, er selvfølgelig dem, hvor du kan gå på bar og diskotek og nyde godt af en shoppingtur, der bestemt ikke lader pengepungen få et drag over nakken.

Opskriften på en fantastisk ferierejse

Men lidt penge skal der selvfølgelig til. Og spørgsmålet er derfor, hvordan du vil prioritere dine ferievalg rent økonomisk. Du kommer selvfølgelig til sydens sol for vejrets skyld, ingen tvivl om det. Og der vil et hotel med swimmingpool eller med beliggenhed nær stranden uden tvivl gøre underværker – især når man skal slappe af efter nattens byture og lade op til den næste. Så skal der være mulighed for at købe – helst billige – drinks, og sidst men bestemt ikke mindst skal du sørge for at booke overnatning på et hotel, som ligger centralt – helst op ad de gader, hvor der er mest gang i den om aftenen og om natten. Disse ingredienser må være dem, der giver opskriften på en fantastisk ferie.

Få bedre råd til tant og fjas

Men så er der lige det med pengene, og her har vi nok løsningen. Her på nettet kan du nemlig købe hotelovernatninger og flybilletter til favorable priser. Og hvorfor ikke benytte sig af dette? Det er sindssygt meget sjovere at spare på hotellet (som du bare bruger til overnatning) eller på flybilletten (som jo bare er transport) og så bruge pengene til tant og fjas. Så book flybilletten her, og glæd dig over de overkommelige priser til rejsemål såsom Tyrkiet, Bulgarien og Grækenland, bare for at nævne nogle. Det smarte ved at bestille fly og hotel hver for sig er, at du selv bestemmer, hvor lang tid du vil være væk. Der er således mulighed for at være på ferie i fx ni dage i stedet for syv. God rejse.