FILM, TV & TEATER

tor, 19 apr 2018

Gode råd til ferien

Når rejsen er booket, er det vigtig at få styr på de praktiske ting.

Sommerferien er lige rundt om hjørnet, og derfor er det vist på tide at få booket årets rejse. Dog er det nemmere sagt en gjort. Der er nemlig mange overvejelser, som man skal gøre og ting, som man skal have gjort inden man kan tage af sted. I denne artikel finder du derfor gode råd til, hvad du skal have gjort inden afrejse.

Spar penge

Det kan være en dyr fornøjelse at tage på ferie. Endskønt der er en række gode råd til, hvordan du nemt kan spare et en masse penge. Og ville det ikke være lækkert med lidt ekstra penge til at shoppe for? Rejser du med fly så kan du nemt spare penge ved at rejse med kabinekuffert i stedet for at have tung kuffert med. Hvis turen alligevel går sydpå, så er badetøj det vigtigste, som du skal pakke, og det fylder altså ikke meget. Hvis du ikke kan begrænse dig til en kabinekuffert, så kan det være en god idé at tjekke op på, hvad din kuffert vejer og bestille bagage til den vægtstørrelse hjemmefra. Hvis du bestiller bagage hjemmefra, så vil du sparer de ekstra høje gebyrer i lufthavnen. En anden måde hvorved du nemt kan spare penge er ved at sammenligne priser på fly og hotel inden bestiller. Hvis du for eksempel skal til Budapest, så tjek op på hvornår du kan få billige flyafgange og hvilke hoteller i Budapest, som har best value for money. Udover at sammenligne fly og hotel, så er det desuden er dog idé at sammenligne de transportmuligheder, som der er til og fra lufthavnen hjemmefra. Man kan nemt spare penge ved at tage en bus eller et tog i stedet for at tage en taxa.

Undgå stress i lufthavnen

Rejser du på ferie med fly, så er der en række ting, hvorpå du kan undgå at stresse rundt og være bange for om du overhovedet når flyet. Først er det næsten altid en god idé at tjekke ind hjemmefra. På den måde undgår du den lange kø i lufthavnen. Dog skal du være opmærksom på, at hvis du har mere end en kabinekuffert med, så skal den også tjekkes ind. Kører I til lufthavnen, så er det en dum idé at regne med at I finder en parkeringsplads klods op ad den terminal, hvor I skal rejse fra. Sørg for at reservere en parkeringsplads hjemmefra, så I er sikre på, hvor I skal holde og at der rent faktisk er en plads til jer.

Forkæl dig selv

Når du alligevel har tænkt dig at forkæle dig med en rejse, så er det vigtigt, at du ikke stopper der og i stedet kører fuld på med selvforkælelsen. Går rejsen sydpå, så vil du højest sandsynlig bruge masser af tid ved en pool eller ved havet. Hvis du er en kvinde, så har du garanteret uønsket hår på benene, ved bikinilinjen eller et andet sted. Så hvorfor ikke forkæle dig selv med en permanent hårfjerning hos Inviocare? På den måde skal du ikke bekymre dig hver gang du kommer i badedragten eller den korte kjole. Apropos den korte kjole, så er det ikke på tide at du investere i en lækker kjole til ferien, som du altid nemt kan hoppe i? Heartmade har masser af fine mønstrede kjoler, som er perfekte til ferien og sikre dig, at du ikke ender ud i tøjkrise på din ferie.

Hav styr på det praktiske

Når du har booket din rejse, så er det vigtigt at du har styr på alle de praktiske foranstaltninger. Så husk at printe og medbringe alle rejsedokumenter. Desuden skal du undersøge pas og visumregler, og book endelig visum i god tid, så du ikke står i lufthavnen og har glemt alt om det.
None

None