FILM, TV & TEATER

lør, 18 apr 2009

Jeg fatter ikke kvinder

Det er efterhånden lidt en kliché at sige, at mænd er fra Mars og kvinder er fra Venus. Men én ting er stensikker – kvinder er en byld i røven på os mænd. Jeg bliver helt svedt ved tanken om alt det lort, man skal finde sig i fra deres side. Kvinder kan være manipulerende, jaloux, de snakker bag din ryg og er ufatteligt needy – i mangel af et godt dansk ord.

Sig dog, hvad du mener

Jeg kommer tit til at sige noget forkert. Jeg er nemlig typen, der har den opfattelse, at min mening er noget værd. Men sådan ser kvinder bare ikke på sagen. Hvad, jeg bare aldrig har fattet, er, hvorfor kvinder hellere vil være sure i årevis end at sige, at de er sure over noget. Hvad fanden sker der med det? Vi mænd spørger med det samme, ”hvad fanden du har gang i, din nar?” Mens kvinderne bare smiler og lader som ingenting, indtil man er ude af rummet. For det er ikke et problem for dem at klynke til veninderne over, hvor stor en idiot manden er. Og her er tale om et tveægget sværd. For ikke nok med, at de er sure i årevis, men de bliver jo også sure over, at man ikke kan gætte sig til, hvad der er galt med dem. Fat nu kælling, at jeg ikke er i stand til at læse din begrænsede tankevirksomhed. Sig for helvede, hvad du er sur over og lad os få konkluderet, at du er præmenstruel.

Du er for fed

Noget af det, som kvinder bliver enormt sårede over, er ærlighed. Hvis der er noget, de ikke bryder sig om, er det mænds mening. Alligevel bliver de ved med at stille endeløse spørgsmål om det ene og det andet hamrende ligegyldige lort. Tag nu bare klassiker-spørgsmålet: ”Ser min røv for stor ud i de her busker?” Ja det gør den, og jeg synes godt, du kunne smide et par kilo, for din bmi er nu på omkring de 30. Hvis I kvinder ikke vil have vores mening, så kan I da for helvede lade være med at spørge om den. Det er det samme som at forsøge at kæle med en bidsk hund og så blive overrasket over, at man bliver bidt. Du bliver skamferet, hvis du stikker hånden ned til den.

Hyler for et godt ord

I stedet for at tabe sig, prøver kvinder at manipulere deres omverden til at sige, at de ikke har behov for det. Og de gør det helst med tårer. Når kvinder ikke får deres vilje eller ikke får det svar, de forventer, man skal gætte sig til, begynder de som regel at hyle. Og hurtigere end Superman kan skifte tøj, står man der i prøverummet med en kælling, der ligner en vaskebjørn. ”Buhuhu, du elsker mig ikke. Jeg er ikke god nok til dig. Jeg prøver at være en god kæreste, men det er aldrig godt nok. Blablablabla”. Uden for prøverummet begynder andre fede kællinger fra de nærliggende prøverum at samle sig – parate til at sende bebrejdende blikke. Jeg begynder sgu da ikke at tude, hvis en af mine venner siger, at min mave er begyndt at skygge for sydfrugterne. Så tager jeg mig en bajer og beder kvinden om at løfte dellen, når hun skal gnave gren.

Mega jaloux

Og hvad sker der lige med den jalousi. De gange jeg ved en fejl er endt i et forhold, er jalousi altid blevet et problem. Jeg bliver sgu ikke blind af at få en kæreste. Jeg synes stadigvæk, at andre kællinger er lækre. Og jo længere tid, jeg har været sammen med den samme kælling, jo lækrere bliver de andre kællinger. Det er sgu da helt normalt. Og kommer man til at kigge lidt for meget eller at sige noget i stil med, at hende din veninde har nogle vildt lækre stænger, bliver bitchen helt vildt nederen at være sammen med. Og hvad så, hvis jeg snavede lidt med hende? Det var jo bare et kys. Og hvorfor er det så lige, at sex er lig med kærlighed. Jeg vil ikke have et forhold med dig, bare fordi jeg har kneppet dig i en brandert. Og fat, at jeg nok skal ringe til dig, hvis jeg vil kneppe igen. Hvis du ikke gider, kan du jo bare sige nej. Men en ting har du ret i, kvinde. Når vi mænd siger, at det ikke er dig, så lyver vi. Det er sgu da dig, der er noget galt med, kælling!

Anders Bernhoft