FILM, TV & TEATER

ons, 23 sep 2015

Kom helt tæt på Thøger Dixgaard

Thøger Dixgaard deler ud af sin ærlighed og velkendte r’n’b-lyd på sin nye single

Efter de to store radiosingler, Former og Blød inden i, samt en EP-udgivelse tidligere på året, er den eftertænksomme Dixgaard klar til at følge op med tredjesinglen "Tæt På"

Henover sommeren har man kunne opleve Thøger Dixgaard på en række af landets største festivaler. Midt i juni gik hans første single "Former" guld, og nu er det 25-årige talent klar med sin tredjesingle "Tæt På" fra EP’en "OK". https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=-z9XSeyaGGo#t=5 Thøger Dixgaard åbner atter engang op for sine personlige beretninger og deler ud af sin ærlighed og velkendte r’n’b-lyd på den nye single ’Tæt På". Inspireret af de spørgsmål der kan flyve gennem hovedet første gang man møder en pige, skildrer ’Tæt På’ den hårfine grænse der kan være mellem lysten til at lukke personer ind i ens liv og frygten for at binde sig. LÆS OGSÅ: "Thøger Dixgaard fastfryser følelserne" Med hjælp fra hukaos-legekammeraten Rasmus Rørbæk og musiker-kollegaen Anya, tager Thøger Dixgaard en tur til ørkenen på Anholt i den spritnye vidoe til ’Tæt På’, hvor historien om en mands rejse væk fra den virkelige verdens civilisation udspiller sig. Thøger Dixgaard en af de centrale kræfter i det århusianske musikkollektiv hukaos, hvorfra også Karl William stammer. hukaos-holdet har på få år sat præg på dansk musik med en række udgivelser og produktioner præget af oprigtighed og stilistisk overskud.

ThøgerLive:

8.10 – Thøger Dixgaard/Louis Rustum tur - Lille Vega 9.10 – Thøger Dixgaard/Louis Rustum tur - Posten - Odense 10.10 – Thøger Dixgaard/Louis Rustum tur - Studenterhuset - Aalborg