FILM, TV & TEATER

man, 24 apr 2017

Little Dragon besøger Store Vega

Gå ikke glip af efterårets helt store dansefest med Little Dragon i Store VEGA den 24. oktober.

Den svenske elektrogruppe Little Dragon tager turen over sundet til oktober, hvor de giver koncert i Store VEGA. Du kan allerede nu varme op til efterårets koncert med gruppens femte albumudspil, der udkom den 14. april og har fået titlen ”Season High”, med ”Sweet” og ”High” som de to første, enormt lovende singler.

Little Dragon blev dannet i 1996 i Gøteborg i Sverige af en meget ung Yukimi Nagano (vokal) sammen med Fredrik Wallin (keyboard og bas), Erik Bodin (trommer) og Håkan Wirenstrand (keyboard). Yukimi, Fredrik, Erik og Håkan plejede at mødes efter skole og jamme og spille plader med A Tribe Called Quest og De La Soul for hinanden. Little Dragon var skabt, men der skulle gå 11 år før et egentligt studiealbum kom på gaden – nemlig den selvbetitlede debut, der gik i handlen i 2007. I 2009 udkom ”Machine Dreams”, men Little Dragon fik deres store gennembrud med albummet ”Ritual Union” fra 2011, med hits som ”Little Man” og især titelsangen ”Ritual Union”. Senest har Little Dragon udgivet albummet ”Nabuma Rubberband” i 2014, hvilket kastede en Grammynominering af sig for bedste dance/elektroalbum. Derudover har Yukimi samarbejdet med Gorillaz på albummet ”Plastic Beach” fra 2010, hvor hun sang og var sangskriver på ”Empire Ants” og ”To Binge”. https://youtu.be/-AsLISPht_M Nu er Little Dragon tilbage. Singlen ”High” udkom i midten af februar, og i starten af marts udkom ”Sweet” med en dertilhørende video, instrueret af Ossian Melin. På live-fronten er de allerede godt igang og de har netop spillet på sidste uges Coachella festival i USA. Little Dragon har fødderne solidt plantet i elektroverdenen, med et ordentligt skvæt pop indover.

Fakta

Artist: Little Dragon (SE) Venue: Store VEGA, København Dato: Tirsdag den 24. oktober 2017 Salg: Starter torsdag den 27. april kl. 10:00 via Billetlugen