FILM, TV & TEATER

man, 21 dec 2015

Mads Langer udgiver ny single den 28. December

Mads Langers nye single ' 3 AM bliver efterfulgt af et album i starten af 2016

Med sangen ’3 AM’ afslører Mads Langer den første flig af sit kommende album. Nummeret viser en ny side af Langer og kredser om nattens drifter.

På mange måder har de sidste tre-fire år været en rutsjetur med en masse store oplevelser, hvor alt på mange måder har føltes som drengedrømme, der blev til virkelighed. Alt er gået meget stærkt og selvfølgelig er der også en bagside af medaljen,” konstaterer Mads Langer. LÆS OGSÅ: "Mads Langer arbejder på nyt album" Og som den intuitive sangskriver han er, har de seneste års oplevelser i og omkring musikken naturligt smittet af på hans kompositioner og lyrik. Det viser sig allerede på førstesinglen til hans kommende album.

”3 AM er præget af kontraster. Det organiske møder det moderne fundament. Det opløftende møder klangen af noget mørkt. Sangen beskriver følelsen af at køre på eventyr gennem natten - væk fra livets bekymringer - med høj fart, høj musik, drifter og forelskelse siddende på passagersædet”

siger Mads Langer.
’3 AM’ er indspillet i England og er blevet til i samarbejde med Jamie Hartman, som har arbejdet med navne som KYGO, Joss Stone, James Bay og Christina Aguilera. Singlen ’3 AM’ bliver fulgt af et album i første halvdel af 2016. Bag sig har Mads Langer fire albums – senest det platinsælgende ’In These Waters’ fra 2013, der blandt andet markerede sig ved at placere Langer som den mest spillede komponist i Danmark det år. Han har markeret sig både nationalt og internationalt med hits som ”Fact-Fiction”, "Overgir Mig Langsomt", "Heartquake" og “Elephant". I 2013 var singlen ‘Elephant’ det mest spillede nummer på dansk radio. I forlængelse af ’In These Waters’ har han gennem de sidste tre år spillet omkring 300 koncerter både i Danmark, men også i Europa og USA – herunder 10 udsolgte koncerter i træk i Store Vega – og vundet seks Gaffa Awards, en DMA, en Carl Prisen og en Zulu Award.