FILM, TV & TEATER

man, 09 okt 2017

Motion kan forbedre dine karakterer

Der findes mange forskellige måder at dyrke motion på.

Selvom det lyder en kende drastisk, så har du faktisk mulighed for at forbedre dine karakterer ved at gøre motion til en større del af din hverdag. Det handler i høj grad om, at motion er noget, der er med til at sætte gang i både krop, sind og hjerne, hvilket også vil kunne mærkes på din aktivitet i skolen. Derfor anbefales det naturligvis også på yderst kraftigste vis, at du sørger for at finde tid til at motionere i hverdagen – uanset hvordan du vælger at gøre det.

Der findes naturligvis rigtig mange måder hvorpå du kan motionere. Derfor handler det også om, at finde ud af, hvad du har af præferencer i denne retning og hvordan du foretrækker at motionere. Det kan f.eks. tænkes, at du helst gerne vil investere i en crosstrainer til hjemmetræning eller du derimod er mere interesseret i, at komme ud i naturen og i et sådant tilfælde ønsker at løbe cross eller lignende – er det aktuelt, så bliv inspireret på outdoormagasinet.dk.

 Det behøver ikke optage meget af din tid

Som studerende, så har du med garanti i forvejen rigtig mange ting, du skal finde tid til i din hverdag. Derfor er der også mange unge studerende, der mener, at det er svært for dem at finde plads til at skulle motionere i dagligdagen. Faktum er dog, at det både er noget, der er særdeles vigtigt at finde tid og plads til i kalenderen, men samtidig skal det også gøres klart, at det rent faktisk ikke er noget, der behøver at optage synderligt meget af din fritid til dagligt. Derfor skal det også gøres klart, at undskyldningen med, at du ikke har tid til at motionere i hverdagen naturligvis skal lægges på hylden. I stedet bør du finde ud af, hvornår du kan presse en times motion ind – det er ikke noget, du behøver at gøre hver dag, men kan du f.eks. gøre det tre gange om ugen, så skal der bestemt ikke være nogen tvivl om, at det er noget, du vil kunne mærke på din krop og din hjerneaktivitet på både markant vis og i løbet af kort tid.

Der findes mange typer af motion

Der er med garanti også mange unge studerende, der ikke synes, at det er synderligt interessant, at skulle snørre deres løbesko og løbe rundt på gaden. Det er heller ikke alle, der synes, at det er spændende at skulle gøre brug af diverse maskiner i et fitnesscenter. Heldigvis forholder det sig således, at der findes mange typer af motion, så derfor vil du naturligvis også kunne finde en passende form for motion for dit vedkommende. Når du skal motionere, så handler det både om sundhed og om at tilføre kroppen energi, men selvfølgelig også om, at det er noget, du skal nyde. Derfor kan du vælger at melde dig ind i den lokale fodboldklub, begynde at cykle på landevejen eller derimod melde dig ind i det lokale fitnesscenter, hvor du kan træne og motionere som du selv lyster –og når du lyster.
None

None