FILM, TV & TEATER

man, 12 jun 2017

Populært 90’er band gendannes for én aften til Fredagsrock

Zapp Zapp og Danseorkesteret spiller til Fredagsrock på Plænen kl. 22.00 fredag d. 16. juni.

På fredag den 16. juni gendannes et af 1990’ernes mest populære funkorkestre, når Zapp Zapp med Erann DD i spidsen spiller på Plænen i Tivoli. Det er første gang i 20 år, at bandet spiller en livekoncert, og med hits som ’You Better Believe’ i bagagen er der lagt op til en fredag i nostalgiens tegn. Samme aften kan den populære danske trio Danseorkesteret ligeledes opleves på Plænen til et genhør med landeplager som ’Kom tilbage nu’ og ’Regndans’.

 Zapp Zapp fortæller om gendannelsen ”Tivoli har kaldt os tilbage fra fremtiden for at spille én unik koncert på Plænen. Det er så optur, og vi glæder os helt vildt! Vi har haft så meget godt sammen, så hvorfor lade det ligge? Men vi kommer ikke tilbage for at hygge - vi skal være lige så fede som dengang! Den skal have fuld funk”

LÆS OGSÅ: "Fredagsrock fejrer 20 år med internationale koryfæer"

Gendannes for én aften

Det er godt 20 år siden, at Zapp Zapp gav deres sidste livekoncert. Og skal man opleve ét af 1990’ernes største danske funkorkestres genopståen, er muligheden således kun denne ene aften på Plænen. Der er nemlig ikke planer om flere koncerter eller nye udgivelser fra de tre bagmænd Tue Röh, Jacob Christensen og Erann DD. Koncerten er skabt specielt til Fredagsrock, og byder på en genhør med gruppens allerstørste hits som ’You Better Believe’ og og ’It Ain’t No Fun’.

https://youtu.be/wSAsN3DqUko

Zapp Zapp

Erann DD er kendt som både solist og som frontmand i bandet ’Drori-Hansen Furniture’, men karrieren startede i funkbandet Zapp Zapp i starten af 1990erne med udgivelser som ’You Better Believe’ og ’It Ain’t No Fun’. Zapp Zapp har ikke givet koncert i flere år, men det er lykkes Tivoli at samle bandet i sin oprindelige konstellation.

https://youtu.be/1cHFTlXgvrw

Danseorkestret

Deres uopslidelige sange som ’Kom tilbage nu’ og ’Regndans’ er for længst skrevet ind i musikhistorien, men Danseorkesteret er still going strong. Med en karismatisk blanding af pop, reggae og soul tilsat latinamerikanske rytmer har sanger Jørgen Klubien, bassist Rasmus Kærså og perkussionist Jacob Andersen leveret soundtracket til weekendens fester siden midten af 1980erne