FILM, TV & TEATER

fre, 27 feb 2015

Sådan bliver du ”street” i 2015

Bliv street med en fed cap

Går du meget op i tøj og mode? I så fald bør du læse med her, hvor du kan få at vide, hvordan du er ”street” i 2015. Der er nemlig en række tøjgenstande, der træder ekstra meget i karakter i 2015 i forhold til det at være street.

Det og meget mere kan du læse mere om herunder. Sæt dig godt til rette, nyd en Red Bull og bliv klogere på, hvordan du får den gode stil i 2015.

Bøllehatten er kommet for at blive

Bøllehatten er uden tvivl noget, der vil gøre dig street. Flere og flere har fået øjnene op for, hvor fantastisk en beklædningsgenstand den er. Den vil uden tvivl pifte dit outfit op og ikke mindst gøre dig klar til sommerens mange festivaler og koncerter. For hvis der findes nogle begivenheder, hvor bøllehatten kommer til sin ret, så er det uden tvivl koncerter og festivaler. Derfor kan du med fordel få købt en, inden du tager på Smukfest, NorthSide eller hvad du nu finder på.

En stilfuld og drengerøvsagtig cap

Der skal bestemt ikke herske nogen tvivl om, at det er uhyre street at gå med caps eller kasketter i 2015. Derfor kan du med fordel få købt dig sådan en til garderobeskabet, så du er helt klar til at indtage gaderne med stil. Der findes mange forskellige slags caps og kasketter, hvorfor det ikke burde være noget problem at finde en model, der passer dig super godt både størrelsesmæssigt, men i den grad også designmæssigt. Du kan for eksempel

se udvalget af kasketter her

og finde den kasket som du synes aller bedst om. Det er i øvrigt en god ide at gå efter en cap eller kasket, der passer godt sammen med din nuværende tøjstil. På den måde undgår du at få et outfit, der ikke hænger sammen rent stilmæssigt.

Hold øje med de mange modemagasiner og kendisser

En rigtig god måde at blive street på handler om, at du løbende skal tjekke diverse

modemagasiner

og lignende med henblik på at finde alle de fede tendenser osv. Derudover kan det også anbefales at følge lidt med i, hvordan de mange kendisser klæder sig. Der er ingen tvivl om, at du vil være street, hvis du følger Kanye Wests outfit. Han er nemlig en af de mest ”street” personer i verden.