FILM, TV & TEATER

man, 10 okt 2016

Teknologi og aktiv livsstil

Der findes en del gadges og genstande der lavet til en aktiv livsstil.

Hvad ville vi egentlig gøre uden vores smartphone nu om dage? Sjovt nok indeholder den hele vores liv, og en masse apps vi ikke kan undvære – alt fra den digitale netbank, til Instagram, til en skridttæller. Når vi bruger den så meget, er det jo underligt, at den ikke er mere holdbar. Har vi efterhånden ikke alle prøvet at tabe vores smartphone med det resultat, at skærmen flækker og vi må slippe en mindre formue, på at få den skiftet? Indtil smartphonen får et hammersikkert glas, er der dog en del gadgets og genstande, der er lavet til en aktiv livsstil, som du kan bruge.

Hovedtelefoner

Hovedtelefoner er uundværlige på de lange cykelture eller på løbebåndet i fitnesscenteret! Med de fleste smartphones hører der automatisk et headset med, som normalt har en udmærket lyd og kommer fra en producent, der er kendt for kvalitet. Det er dog altid bare et spørgsmål om tid, at de enten bliver væk, eller man har kastet dem rundt nok gange, til at de ikke virker mere. Det mest irriterende er nok, når kun den ene virker, og man stadig er nødsaget til at købe nogle nye! Måske har du investeret i et par ordentlige bøffer fra Sennheiser eller Bose, men vi ved også alle, at de ikke altid fungerer til en aktiv livsstil, da de kan være for klodsede og tunge – og de er især unyttige på de varme sommerdage! Men der findes gode høretelefoner. For eksempel produkter fra Jabra, der laver produkter til både kontor og sport, som kan holde til lidt af hvert, uden at det bliver klodset og tungt.

Ure

Armbånduret er efterhånden blevet en relativ unyttig ting, da smartphones har overtaget dens funktion med de indbyggede ure. Hvorfor rende rundt med et armbåndsur, der kun har det ene formål at fortælle tiden, når din smartphone kan det og meget mere. Men dem af os, der løber, ved hvor besværligt det er, at have mobilen med på farten. Og er uheldet ude, og du taber den i vand, så er det kun de helt heldige, der får en smartphone tilbage, som virker 100% igen! Ja, selvfølgelig er Apple Watch kommet på banen, som fylder det samme som et armbåndsur, og er også til dels vandresistens. Men det er stadig et skrøbeligt produkt fra Apple, der endnu ikke fungerer heeeelt upåklageligt. Heldigvis er der masse af sportsure lavet specielt til aktive folk, der både kan tåle en del stød, hvis du for eksempel klatrer meget i din fritid, og kan tåle vand, hvis du elsker at svømme, og du nogle gange kommer til at glemme at tage dit ur af. Se her for et godt udvalg af ure, der kan holde til lidt af hvert, hvis du er på udkig efter et sportsur.

Men vi elsker smartphonen..

Men ja, det skal bestemt ikke lyde som en artikel, hvor vi ikke giver smartphones vores kærlighed, for de ER uundværlige. Her er tre apps, som du kan tjekke ud, hvis du elsker en aktiv livsstil:
  • MyFitnessPal

    – En af de mest populære apps, der tæller både dine kalorier og dine skridt
  • SWorkIt

    – En app, der med 13 millioner brugere bestemt er et kig værd. Her får du små træningsvideoer af professionelle trænere med over 200 øvelser at vælge mellem.
  • Pocket Yoga

    – Tag yogaen med på farten, så du altid har en personlig træner i lommen, når det er tid til at træne. Appen findes kun til iPhone i øjeblikket, men de arbejder på en udgave til Android også.
(Indlægget er sponsoreret)