Klumben & Raske Penge har spillet alt fra piratfester til Orange scene.

Klumpen & Raske Penge 2.0 tager på turné

Makkerparret Klumben & Raske Penge har samlet et nyt band som debuteres ved fire koncerter i landets største byer til foråret. 

Klumben & Raske Penge måtte aflyse deres sidste turné tilbage efteråret i 2016, for at fokusere på arbejdet med ny musik. Den musik er de nu klar til at præsentere i form af en stribe singler, hvor fra det første nummer og video forventes ude inden jul. Allerede tidligere i år, kom der en lille forsmag i form af singlen Gadebrænder, der udkom i anledningen af 10 året for rydningen af Ungdomshuset. Og hver for sig har Klumben udgivet et album med Humørekspressen og Raske Penge har sluppet singlerne Blodsukker og Narko, hvoraf den sidste har fået en masse airplay på P3.

Sammen har Klumben & Raske Penge spillet alt fra piratfester til Orange scene, og vundet intet mindre end en Steppeulv for årets bedste live navn. Deres hidtidige band 80erne er opløst, og nu har de samlet et nyt band med en håndplukket besætning, som må siges at være eliten af danskere musikere med reggae erfaring. De glæder sig meget til at præsentere dette nye kapitel i deres historie.

”Jeg glæder mig for vildt til at komme rundt i Danmark igen, og vise hvad vi kan” fortæller Klumben, og Raske Penge fortsætter “vi har altid sat en ære i at levere et intenst live show som man kan se mange gange og følge en udvikling af. Vi håber folk vil kunne høre, at vi tager det til et nyt niveau med det nye band”

Klumben & Raske Penge 2.0 rammer følgende byer til april.
25.04 VEGA, København
26.04 Posten, Odense
27.04 Atlas, Aarhus
28.04 Skråen, Aalborg
Find mere info og køb billetter til koncerterne her

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.