KROP & SIND

man, 21 dec 2015

10 jobs, der passer perfekt under studie

Leder du efter det perfekte studiejob? Her er en stribe gode råd. Du kan tjekke af om telemarketing er noget for dig

Der er mange forskellige jobs, der passer perfekt til dig, der er i gang med at gennemføre en uddannelse. I den her artikel kommer du til at møde intet mindre end 10 perfekte jobs til under dit studie.

 
  1. Tankpasser

Der findes rigtig mange tankstationer rundt omkring i det danske land, og der er med stor sandsynlighed også en tank i nærheden af din bopæl. Du har mulighed for at blive tankpasser, da du ofte kan arbejde om aftenen og sent om eftermiddagen.  
  1. Butiksassistent

Du kan også vælge at blive butiksassistent. Hvis du godt kan lide at snakke med kunder og gerne vil kunne arbejde lidt om eftermiddagen, så er det måske en god idé at overveje, at blive butiksassistent, hvilket du også kan blive hele landet rundt.  
  1. Vikar

Der findes en lang række vikarbureauer rundt omkring i landet, hvor du kan blive tilknyttet som vikar. Du kan hurtigt blive tilknyttet en lang række vagter og oftest er der tale om aften-, natte- og weekendarbejde på f.eks. fabrikker og deslige.  
  1. Kasseekspedient

De mange supermarkeder, der ligger i Danmark har naturligvis også brug for nogle til at sidde bag deres kasser. Det er et stille og roligt job, hvor du har mulighed for at arbejde på næsten alle tider af døgnet, hvilket harmonerer godt med dit studie.  
  1. Telemarketing mand

Hvis du er komfortabel med at snakke i telefon og sælge over telefonen, så har du også mulighed for at blive telemarketing mand. Det er meget sjældent, at man ikke kan få vagter fra f.eks. kl. 16:00 til kl. 21:00 eller lignende.  
  1. Servicemedarbejder

Dette job bliver typisk blandt sammen med punkt nr. 4. En servicemedarbejder er dog oftest ude i butikken for at fylde varer på hylden eller på lageret for at ordne ting og sager derude. Arbejdstiderne er dog meget ens med en kasseekspedient.  
  1. Mødebooker

Hvis du sidder som mødebooker, så har du et job, der minder meget om punkt nummer 5, men det er dog ikke helt det samme. Som mødebooker arbejder du kun med mødebooking - er du telemarketing mand kan det også være velgørenhed og andet.  
  1. Field Sales

Du kender med garanti også til det allerede. Du har mødt dem, der står på Strøget med standere og sælger mobilabonnement og deslige - det kan du også komme til. Det kræver selvfølgelig at du er udadvendt og villig til at sælge.  
  1. Lagermedarbejder

Der er også rigtig mange virksomheder, der er villige til at tage imod studerende til at hjælpe til på deres lager. Det kan både være større virksomheder, der skal losse hele lastbiler, men det kan også være en webshop, der har brug for hjælp til at pakke deres pakker.  
  1. Studierelevant job

Det 10. og sidste job er nok det bedste for dig. Der er mange virksomheder, der søger studentermedhjælper, der læser noget indenfor virksomhedens felt - og det giver dig erfaring, du kan bruge senere i dén retning, som du gerne vil.