KROP & SIND

ons, 13 jan 2016

Creative lancerer nyt livsstils-headset

Der følger seks udskiftelige silikone-ringe i forskellige farver med, så headsettet altid passer til ens stil og humør

Creative Outlier er det nyeste Bluetooth-headset fra Creative og ideelt til en aktiv livsstil. Det ultralette On-ear headset har hele fire tilkoblingsmuligheder og er fyldt med features; fx kan du foretage håndfri opkald, få oplæst dine tekstbeskeder og tracke din løbetur med headsettets omgangstimer. Med headsettet følger seks udskiftelige silikoneringe i forskellige farver, så Outlier kan styles, så det altid passer til din stil og dit humør.

Creative lancerer nu livsstils-headsettet Outlier – et kraftfuldt Bluetooth-headset, der er udviklet til en aktiv livsstil – fra daglig pendling til fysiske aktiviteter ude og inde. Det kan bruges både med eller uden smartphone, og med en vægt på bare 93 gram er Outlier et ultralet headset, som hverken fylder eller tynger i tasken eller rygsækken, når du er på farten. Til de sporty typer har headsettet en indbygget omgangstimer, som fx kan hjælpe med at holde styr på tidstagningen under løbetræningen. LÆS OGSÅ: "Bluetooth hovedtelefoner der er aktiv lyddæmpende"

Customize dit headset

Outlier er designet, så man nærmest ikke mærker, man har det på, hvilket gør det ideelt til mange timers brug. Det er udstyret med en holdbar og fleksibel hovedbøjle og bløde ørepuder, som føles behagelige mod huden og slutter tæt til øret. Headsettet fås i to farver – hvid og sort – og med begge versioner følger seks udskiftelige silikoneringe til ørekopperne i forskellig farver. Det giver et væld af farvekombinationer, så headsettet kan styles, så det altid passer til ens humør og stil. Ringene biddrager desuden til en mere velbalanceret lydoplevelse med kraftfuld bas. Som en sjov feature kan de medfølgende ringe erstattes med de populære elastikarmbånd fra Rainbow Loom, som vil give en mere akustisk porøs lydoplevelse med mere bas. Når det kommer til lydafspildning, er Creative Outlier udviklet til at levere varen. Det er udstyret med to 32 mm neodymiumbaserede lyddrivere, og headsettet understøtter op til 10 timers musikafspilning på en opladning Creative Outlier koster 749 kr. og kan købes fra februar 2016.     Creative Outlier koster 749 kr. og kan købes fra februar 2016.