KROP & SIND

lør, 06 okt 2018

Nephew gør det igen & igen

Nephews nye album "Ring i-Ring", forener bandets fire årstids-EP’er.

Bandets nye album, "Ring—i—Ring", er strøget direkte ind som #1 på den danske album hitliste – og det gør det på baggrund af bare én dag i salg! Det er samtidig Nephews femte #1-album i træk.  

De har gjort det før – senest med "Hjertestarter" tilbage i 2012 – og i denne uge gør Nephew det så igen: Går direkte ind som #1 på den danske album hitliste. Og det gør de på imponerende vis. Nephews album er nemlig stormet til tops på baggrund af bare én dag i salg. "Ring—i—Ring" udkom torsdag i sidste uge, og da hitlisten tæller salg og streams fra fredag til torsdag, er albummet altså med på denne uges chart og slår samtidig alle andre albumudgivelser.  

https://youtu.be/4KyYTZJ888I

Nephews nye album forener bandets fire årstids-EP’er, som tilbage i januar blev sendt afsted med "Vinter–i–Ring" og hitsinglen, "Amsterdam". Bandet har desuden markeret sig med et eksklusivt live-event på toppen af ARoS, hvor publikum under fire koncerter kunne bevæge sig rundt om bandet i Olafur Eliassons ringformede værk. Sommerens EP-udgivelse blev fulgt op af Nephews tilbagevenden til Orange Scene på Roskilde Festival samt Bøgescenerne i Aarhus – begge til flotte anmeldelser.

Albummet er desuden sendt afsted med singlen, "Rejsekammerater", som gæstes af ingen ringere end Nik & Jay, mens efteråret og den kommende weekend byder på to for længst udsolgte arenashows i Jyske Bank Boxen og Royal Arena. I foråret 2019 kan Nephew allerede nu se frem til hvad der bliver en totalt udsolgt Danmarksturné.