KROP & SIND

fre, 08 nov 2019

Apple revolutionerer igen telefonmarkedet

Sponsoreret indhold

Innovation, brugervenlighed, kvalitet og design er nogle af de positive termer, som klamrer sig til det førende brand på telefonmarkedet, og nu er de på banen med en ny model. iPhone 11 Max Pro er det nyeste skud fra stammen fra giganten, Apple, og endnu engang har de overgået sig selv. Opløsningen, batteritiden og kameraet har fået en overhaling, og nu er de flere mil foran mange af deres konkurrenter.  Den nye mobil er som skabt til hverdagen, hvor sociale medier, flere timers aktivitet m.v. er dagligdag for vores tro følgesvend – mobilen. Men hvad kan den egentlig, og hvorfor er den så overlegen?

Et kamera som kan meget mere end bare selfies 

Det er nok ikke gået din næse forbi, at der sidder tre kameraer på bagsiden af mobilen, og det gør altså, at du får en oplevelse, der kun kan sammenlignes med nogle af de bedste kameraer på markedet (altså ikke mobiltelefoner). Dog har denne det hele i én, og hvad betyder det? Du får 12+12+12 megapixel, ligesom du kan se frem til 4 x optisk zoom.  Ydermere kan du glæde dig over en ny night mode-feature, som betyder, at billederne bliver tydelige, hvad enten du befinder dig på natklubben, løbe- eller gåturen om aftenen. Og det er underordnet, om du sidder inde med iPhone 11 Max Pro 64GB, 256GB eller 512GB.  Det er kort sagt en mobil, som er skabt til sociale medier, og så kan den tilmed optage i 4k, hvorfor du har den ypperste kvalitet, hvis du går med en drøm om at bruge din mobil til video også. 

iPhones længste batterilevetid nogensinde

Apple gør op med den lave batterilevetid ved nogle mobiler, som tidligere har frustreret mange mobilbrugere verden over. Det betyder, at de nu præsenterer den mobil med længst batterilevetid nogensinde inden for deres brand, og den holder altså 5 timer længere end sidste års model iPhone XS Max. 

Skærmopløsningen når nye højder

Mange af os bruger i højere grad mobilen til at se video samt serier på, og Apple rammer igen ned i et kundeønske med den nye iPhone 11 Max Pro. Skærmen er 6,5 tommer og har en opløsning på 2688 x 1242, hvilket på dansk betyder, at du kan se alle videoer i den højeste kvalitet, således du altid får den bedste oplevelse – også på farten.

Hvad koster den så? 

Alt lyder jo glimrende, og den er altså også en frontløber på markedet, den nye iPhone 11 Max Pro. Der er selvfølgelig forskel på, om du vælger 64GB, 256GB eller 512GB, ligesom prisen også afhænger af, om du køber abonnement med og hvilket.  Dog vil de ligge i et prisspænd på 7.900 kr. til omkring 11.000 kr., hvis du vil købe dem kontant. Går du i stedet med tanken om at betale den løbende, kan du slippe med nogle hundrede kroner om måneden, så det hele bliver lidt mere spiseligt.  Den nye iPhone er noget helt for sig selv, og Apple presser virkelig deres konkurrenter med denne lancering, som allerede nu er et kæmpe hit hos forbrugerne.