KROP & SIND

ons, 27 maj 2015

Bodil Jørgensen med på TAM TAM-holdet

Tivolis revyhold klar til premieren

Når TIVOLI lader tæppet gå for årets TAM TAM revy i morgen torsdag den 28. maj er det atter med Bodil Jørgensen på holdet. Men vil hun blive spist af Ole Thestrup? Se videoen herunder.

GLASSALEN i TIVOLI fyldes med nogle af landets sjoveste skuespillere – og ikke mindst Danmarks nye, store revystjerne Bodil Jørgensen, der blev tildelt Årets Dirch som bedste revyskuespiller i 2014 – når der er premiere på årets revy. Der er masser af gode og sjove kræfter på holdet bag Tivolis sommerrevy i år. Skuespillerne om bord på det otte mand store revyhold tæller i år Bodil Jørgensen, Ole Thestrup, Ditte Gråbøl, Lene Maria Christensen, Thomas Mørk og Pelle Emil Hebsgaard, der har alle bevist deres talenter udi det skæve, det urkomiske og med det særlige øje for timing – både på de skrå brædder og på film. Revybesætningen tæller også sangerinderne Szhirley og Rikke Hvidbjerg, der sammen med det øvrige hold nok skal få sparket revyen musikalsk godt og grundigt ud over scenekanten. Kapelmester er ingen ringere end Joakim Pedersen, der blev nomineret til Årets Revykomponist i 2014.   https://www.youtube.com/watch?v=hWi9RnSBlJE   Til at styre løjerne har den erfarne og prisvindende instruktør Joy-Maria Frederiksen atter en gang taget kasketten på og sat sig tilrette i instruktørstolen.

»Jeg er umådelig glad for dette års revyhold. De har så meget at give hver især og som ensemble. Vi har fået rigtig mange gode numre i år, så jeg lover, at der bliver masser at grine af. Det er jo det, revyen skal kunne. Jeg vil gerne have den skal fungere som et spejl foran os selv. Vi trænger til at grine lidt mere af hinanden på den kærlige måde,«

fortæller Joy-Maria Frederiksen, der lover, at Tivolis sommerrevy ligesom sidste år ikke vil være bange for at være moderne i sit udtryk og bruge lækkert lys, store shownumre og masser af sang.