KROP & SIND

lør, 05 jul 2014

Interview med KANT - Fuld journalist møder to stive DJ’s

I tirsdags spillede duoen KANT på Roskilde Festivals Apollo scene. Undertegnede bor i lejr med de to gutter, Klaus og Joachim. Under et slag øl-bowling fik Joachim den geniale idé, at vores interview skulle foregå kl. 3 om natten, når vi havde en gedigen brandert på. Et socialt eksperiment og en ny måde at interviewe på. Jeg er frisk!

  Interview| Amir Amirian Ligesom alkoholen tog mere og mere fat, så fandt jeg på flere upassende spørgsmål. Dette kan kun blive sjovt. Klokken 3 om morgenen købte jeg en omgang fadøl og vi satte os op på skaterscenen. Alkoholen piskede igennem kroppen.

Hvor mange cm voksede jeres pik, da i trådte på scenen?

Klaus: Ikke mere end en 7-8 cm. Joachim: Jeg vil give manden ret! 7,5 cm og uden tvivl den hurtigste rejsning jeg nogensinde har oplevet.

Er dette det største i jeres musikalske karriere?

Klaus og Joachim: Uden tvivl!

Synes I det er okay at I bare trykker play og musikken spilller af sig selv?

Klaus: Hva´ fuck snakker du om! Klaus bliver smule fornærmet og man kan høre, at han synes denne journalist sejler. Joachim: Ej, ærligt. Der har aldrig været så meget planlægning før, som til det her show. Vi havde visuels med og hele settet var planlagt på forhånd. Klaus: Vi havde en visuels tekniker med, der hedder Ulrik. Joachim havde sendt ham hele settet, så han havde noget at holde sig til. Joachim: Vi havde lavet et set på en time, men efter 30 min. havde vi brændt igennem hele settet, så vi improviserede for resten.

Hvor er jeres interesse for house musik startet?

Klaus: Jeg havde en god ven, som hørte chicago house. Joachim: Min interesse startede, da jeg mødte nogle gamle venner, som lavede noget fedt deep house. Den ene hed Han Kat og han viste mig en fest og jeg tænkte Holy Shit!

I samplede både Outkast og Stevie Wonder som spiller på årets festival, hvorfor samplede I lige præcis disse kunstnere?

Joachim: Outkast var noget vi lavede for lang tid siden. Det var Klaus' idé, da han synes det var fedt at lave hooket om til en baseline. Stevie Wonder var noget vi decideret lavede til Roskilde. Vi ville gerne lave noget hvor vi gav den op for Roskilde og derfor er nummeret ikke mere end 3 uger gammelt.

Kan I ikke selv finde ud af at lave musik, siden I sampler andres?

Klaus: Fair spørgsmål! Det har helt været vejen ind i branchen at lave bootlegs samt at tage nogle kendte vokaler. Men DUDE! Du tvivler ikke på vi ikke kan lave noget fedt! Joachim: Stilen nu til dags er, at man har noget gammelt, som er fedt og derved rekreere det.

Synes I selv det er fedt lukrere på andres talent?

Klaus: Ja! Det kan man godt sige!

Joachim, du havde Morten Breums producer med på scenen. Kan du ikke finde ud af at lave dit shit alene?

Joachim griner og sukker! Det virker til, at han synes dette interview er op ad bakke. Joachim: Først og fremmest skal det siges, at Klaus har lært mig alt hvad der gælder produktion. Jeg startede med at lave beats, da jeg var 14 år, men den mand har lært mig hvordan jeg laver musik.

Klaus, hvorfor samler du et talentløs røvhul op fra gaden for at lave musik med ham?

Klaus: Der findes ikke et større talent end Joachim!

OKAY! Man må sgu gi det. De to gutter holder sammen, og skyder skarpt tilbage. Det kan man ikke have andet end respekt for.

Folk lavede mosh pits under jeres koncert! Hvem skulle I høre før I ville starte en mosh pit?

Klaus: Jeg skal sige, at jeg ikke bryder mig om mosh-pits! Det skræmmer pigerne væk og jeg kan godt lide, at pigerne danser til vores musik. Joachim: Jeg har en kunster jeg ville moshe til. Det er Rage Against The Machine.

Hvem har givet jer solcreme på i løbet af dagen?

Klaus: Jeg kører hummer stilen. Joachim: Jeg smurte mig selv ind, men jeg har haft stor fornøjelse af at se Kenneth smøre min storebror ind.

Hvor mange damer er der i House musik?

Klaus og Joachim: For mange!

Hvad er jeres yndlings sprut?

Klaus: Fernet. Joachim: Så hælder jeg mere mod Moët.

Kæft hvor spiller Joachim smart. Vælter i damer, alt imens han har en flaske champagne i hver hånd. Jeg kan lige se det for mig. Livet som rockstar. Hvis han så bare kunne spille en fed spade.

Hvis I skulle være et dyr på savanen hvad ville I være?

Klaus: Løven selvfølgelig. Joachim: Skorpion

Hvis I var david bowie i 80'erne, hvilken mand ville I helst knalde med?

Joachim: Rick Astley! Klaus: Århhh nice. Den kom med det samme! Det har du tænkt på. Joachim: I’ll fuck the shit out of him. Klaus: Jeg kan ikke stikke hans forslag. Vi tag teamer og tager Rick Astley sammen.

Hvilken del af jeres krop vil I helst have vokset?

Klaus: Det er et ledende spørgsmål. Jeg kan ikke sige pikken, fordi så bliver den større også får jeg problemer i soveværelset. Det må min tunge! Joachim: Jeg vil gerne have mine lægmuskler vokset, så de kan blive større.

Ville I helst være 1 m højere eller lavere for en dag?

Klaus: Højere. Så har jeg et overblik. Joachim: Jeg vil gerne være lavere. Jeg er så høj, at det ikke ville gøre noget at blive lavere.

Joachim har du for meget selvtillid?

Joachim: Alt for meget. Ej, det har jeg ikke. Det havde jeg før, men er blevet mere voksen nu.

Jeg cockblokerede dig et par gange i dag, hvordan har du det med det?

Joachim: Jeg synes det er fantastisk! Den stemning der har været de sidste par dage handler ikke om fisse!

Stive som vi alle var vandrede vi tilbage til vores camp, hvor Klaus og jeg snakkede musik indtil 5 om morgenen, og Joachim hoppede i seng.