KROP & SIND

tir, 12 jan 2016

Nayah ude med ny single

Sangerinden NAYAH er klar med singlen "Hvis Nu"

”Bad Bitches”-sangerinden Nayah er tilbage med den nye single ”Hvis Nu”, hvor de længselsfulde blikke på klubben er skiftet ud med tomme løfter og heartbreak.

Den unge, københavnske pop- og R&B-sangerinde debuterede tilbage i september med P3-hittet ”Bad Bitches”, som tog ”de seje drenge” og den københavnske klubscenes overfladiske miljø under kærlig behandling. Nu er hun tilbage med opfølgeren ”Hvis Nu, hvor Nayah forsøger at håndtere et bristet kærlighedsforhold.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=dZzH7SVw5XY#t=12

“Hvis nu. Hvis du lytter nu. Hvis du ser mig nu. Hvis du gør, så svar mig på, hvorfor du. Ikke er her nu Jeg kunne finde tilbage. Hvis det nu var sandt, alt det du sagde”.

I forhold til den forgående single, har Nayah på ”Hvis Nu” taget springet ud i parforholdets kompleksiteter, og nærmere bestemt handler nummeret om falske fremtidsudsigter og løfter fra mand til kvinde, som aldrig indfries:

“Det her er ikke en sang om en bestemt mand eller et bestemt forhold, men om mange mænd og mange forhold”, fortæller Nayah om sin nye single.

”Alle piger har prøvet at lade sig smigre og forføre af ord og løfter, der viste sig ikke at kunne holde. Det er de følelser , som jeg har forsøgt at få med i den her sang”.

”Ord har du altid nok af, når jeg vender om. De synger for mig, til jeg lander i din hule hånd”, lyder det i sangens første vers.

”Hvis Nu” er et melankolsk, men dog særdeles klubvenligt track, der er skrevet og produceret af Nayahs nære venner og faste producerteam Sebastian Owens og Marcus Elkjer i samarbejde med sangerinden selv. Med til singlen er også en ny og ret dramatisk video, hvor tonerne til ”Hvis Nu” vækkes til live visuelt, i en metaforisk gengivelse af nummerets centrale tematik.

”Da jeg jo ikke er en psyko, der render rundt og sætter ild til mænd i min hverdag, så er det nok tydeligt for enhver at den her video, på en lidt dramatisk måde, viser de vanvittige følelser og tanker, der kan komme over en kvinde lige når et forhold brister. Lige der hvor man bare bliver fyldt med sorg, had og desperation”.  “Og så kunne jeg ikke lade være med at hente lidt inspiration fra min ynglingsvideo med Kanye West”  forklarer Nayah med et smil.