KROP & SIND

tir, 26 maj 2015

Sådan får du mere gnist i dit parforhold

Det lyder som om din kæreste elsker dig meget højt.

Savner du noget mere fyr og flamme i parforholdet? Vil du gerne have den gode gamle gnist tilbage? Er du på jagt efter inspiration til, hvad du og din kæreste kan lave sammen?

  Denne artikel er oplagt at læse, hvis I som par gerne vil udfordre jer selv lidt og blive klogere på hinanden – og ikke mindst puste noget nyt liv i forholdet.

Begynd at træne sammen

Rigtig mange par har stor succes med at træne fitness sammen. Først og fremmest er det meget motiverende at have en ”makker” som kan komme med opløftende ord og lignende. Derudover er fitness også uhyre sundt for kroppen i og med, at der bliver udløst endorfiner, hvilket har en positiv indflydelse på humøret og ikke mindst lysten til sex – og det er noget som gavner parforholdet ganske markant! Hvis du og din kæreste begynder at træne sammen, så kan I med fordel drikke jer en proteinshake efter træning. Protein er nemlig meget essentielt at få tilført kroppen efter et par timer i fitness.

Tilføj nogle nye dimensioner til soveværelset – for eksempel sexlegetøj

Hvis det især er i soveværelset, at parforholdet er gået lidt død, så er det en fantastisk god ide at begynde at lege lidt med sexlegetøj. Hvis der er noget som kan puste nyt liv i forholdet, så er det sexlegetøj. Flere og flere sexologer anbefaler også, at man som par eksperimenterer noget mere i soveværelset. På den måde får I et tættere forhold samtidig med, at I prøver nogle grænser af, hvilket styrker jeres tillid til hinanden. Hos Sexshop.dk kan du bl.a. finde et stort udvalg af sexlegetøj, massageolie og meget mere. Der er ingen tvivl om, at Sexshop.dk er et godt sted at starte, hvis du gerne vil have noget ekstra liv i soveværelset.

Tag ud og oplev sammen – spaophold, hiking, MTB osv.

Hvis ovenstående ikke passer så godt på jer som par, så kan I med fordel også gribe det anderledes an – for eksempel fælles oplevelser. Fælles oplevelser kan være rigtig mange ting, men lige for tiden er det meget populært at tage på spaophold sammen, hike og ikke mindst cykle MTB i skovene. Mulighederne er uendelig – kun fantasien sætter grænser!