KROP & SIND

man, 25 feb 2019

Skab din egen musikvideo-kanal med My MTV Music

På MTV appen My MTV Music, kan seerne være med til at bestemme, hvilke musikvideoer der vises på deres skærm.

Nu er der godt nyt til alle, der har drømt om at blive deres egen DJ på MTV. Sammen med Stofa lancerer MTV nemlig en app med navnet "My MTV Music", hvor seeren selv kan være med til at vælge indholdet til deres helt egen musikvideokanal, baseret på yndlingsgenre og humør.

None

None

Via My MTV Music kan brugerne angive humør og favorit-genre, og på den baggrund få sammensat skræddersyede spillelister fra MTV's enorme bagkatalog med verdens største globale og danske artister. Derefter kan man vise netop sin helt egen musikkanal på tv'et eller andre skærme. Appen er målrettet Danmark, så derfor er der flere hundrede danske musikvideoer blandt indholdet. Desuden har appen altid installeret fem spillelister, som brugerne også får adgang til. Disse vil blive udskiftet løbende.
  • Musik er vores DNA og kernen i MTV, og vi ser hele tiden på nye måder at bringe fans endnu tættere på den musik og de artister, de holder af. Det er også målet med My MTV Music, nemlig at lade fans være med til at skabe deres egne spillelisterne på deres helt egen musikvideokanal og dermed selv have kontrollen over indholdet, siger Jesper Dahl, direktør for Viacom i Norden.
  • Stofa har i mange år haft et stærkt samarbejde med Viacom, og vi ser det som en naturlig udvikling, at vi nu også kan tilbyde kunderne MTV i en ny form. Nutidens forbrugere vil gerne have muligheden for at tilpasse indholdet til deres personlig ønsker, og det er vi glade for at kunne efterkomme, siger Sune Nabe Frederiksen, administrerende direktør i Stofa.

Unge har blandet musiksmag

Ifølge MTV's egen globale analyse med titlen "Knowing Youth" svarer hele 80 pct. af de unge mellem 13 og 32 år, at deres musiksmag ikke kan defineres til en enkelt genre, men at deres smag i stedet ændrer sig og breder sig ud til flere genrer alt efter humør og situation. Derfor udvælger man også spillelisterne i appen ud fra hvilket humør man er i. My MTV Music er blot et af flere nye tiltag fra MTV, der giver brugerne mulighed for at komme tættere på MTV. Fx lancerede kanalen for nogle år siden konceptet "MTV Cover of The Month", hvor seere og fans fra hele verden kan fortolke et udvalgt hit og sende deres bud ind via YouTube. Vinderen bliver udvalgt at artisten selv og vist direkte på MTV.

Faktaboks:

Sådan får du MyMTV Music •For at få adgang til MyMTV Music skal man downloade appen i App Store eller Google Play •Derefter logger man ind med sit Stofa-brugernavn og adgangskode •Herefter kan man lave spillelister, baseret på humør, situation eller favoritgenre •Derefter bliver ens egne musikkanaler tilgængelige på tværs af flere skærme og enheder •Man har også mulighed for at se, gemme, springe over eller pause videoer på én enhed og genoptage afspilningen på en anden Om MTV