KROP & SIND

ons, 30 maj 2018

Dit skæg skal plejes og trimmes

Skægget er for nogle mænd blevet en del af deres identitet. (Schutterstock)

Som med alle trends er der nogle der synes om den og andre ikke, de fleste trends kommer og går med forskellige intervaller, og sådan forholder det sig også med skægmoden. Skægget er for nogle mænd blevet en del af deres identitet, en livsekspert mener faktisk det er: ” Den største forandring i det mandlige udtryk i en generation”. Hertil kommer også sådan noget som f.eks. den store interesse for alt hvad der har med vikinger at gøre, der på illustrationer ofte vises med store skæg, specielt i visse Tv-serier og senest med den danske grandprix-melodi, og disse tendenser ser ud til at forlænge denne trend. Mon ikke skægget er kommet for at blive.

Der findes rigtig mange slags skæg og hvis det ikke er fordi man vil kopiere en bestemt person eller type, så er det vel kun fantasien der sætter grænser.
None

None

Herre skæg- & kropsolie, 100 ml. Kr 189,00 Fuldskæg er moderne og beskytter mod vind og vejr, men skægget skal vaskes og trimmes, ellers kan det samle bakterier ligesom en gulvmoppe, advarer professor i infektionsmedicin. Hvis man for eksempel får mad i det, når man spiser og ikke får det renset, kan det give grobund for bakterier. Det anbefales således, at man vasker og reder sit skæg dagligt. Så uanset hvilken farve eller struktur skægget har så er den daglige skæghygiejne vigtig. Her er det en rigtig god idé, at søge information om hvordan man plejer på den rigtige og bedste måde og hvilke produkter der findes på markedet med den bedste kvalitet til den rigtige pris. Hos Ecooking.dk kan du bl.a. købe en multifunktionel skægolie der også kan bruges til barbering og som kropsolie. den indeholder bl.a.: økologisk Jojoba Olie, økologisk sesamolie, økologisk Abrikoskerne Olie og økologisk Argan Olie. Sørg for at du plejer dit skæg med den bedste olie, så skægget får den rette fylde og det rette udseende.
None

None