KROP & SIND

man, 07 nov 2016

TAKforSIDST på gaden med ny single

TAKforSIDST er tilbage med en ny lyd og et mere personligt budskab på deres nye single

Da det danske pige-band TAKforSIDST udgav deres sidste single ”Av Mit Hoved” var det startskuddet på en musikalsk rejse, som indtil videre har bragt dem rundt på flere af  de store danske festivaler,   airplay  på   P3   og   andre   store danske radiostationer. Derudover har de i løbet af de sidste 6 måneder opbygget en solid fanskare, som forstår og værdsætter deres tekstunivers et tekstunivers, hvorTAKforSIDST er ærlige og i øjenhøjde med deres publikum.

https://youtu.be/KvcsoXowUtA?t=5 ”Grim Når Jeg Græder" udkom d. 4. november, og TAKforSIDST giver på deres nye single et ærligt indblik i den skrøbelige kærlighed, og hvordan det at være ærlig og at turde vise sine følelser er vigtigt specielt i en tid, hvor der er en stigende tendens for unge piger om, at det ydre skal være så perfekt som muligt,. hvilket mange gange får konsekvensen af, at de indre følelser bliver skjult.
None

None

TAKforSIDST er ligesom alle andre ikke perfekte, hvilket netop kommer til udtryk på deres nye single, hvor de taler sagen om, at vise sine følelser–også selvom man er ”grim når man græder”.