KROP & SIND

tir, 13 dec 2016

The 1975 og Primus til NorthSide

Årets sidste offentliggørelse byder, udover The 1975 og Primus, på The Kills, Mando Diao og Off Bloom

Billetterne til NorthSide 2017 flyver allerede over disken med rekordfart, og med tilføjelsen af fem nye stærke navne er ruten mod udsolgt lige blevet en del kortere.

Engelske The 1975 har netop fået udråbt sit andet album, ”I Like It When You Sleep, for You Are So Beautiful Yet So Unaware of It”, som Årets Bedste af NME, og med singler som ”Love Me” (en tidligere P3’s Uundgåelige) og ”The Sound” er det et fuldt forståeligt valg. Bandet har en fantastisk evne til at lave voldsomt fængende hits, hvilket allerede var tydeligt på den millionsælgende debutplade, og det bliver en fest at få besøg af de populære englændere på NorthSide. https://youtu.be/TJ5bZuUlftI?t=10

The 1975 spiller søndag på NorthSide 2017

Det bliver med garanti underholdende, når Les Claypool tager den seksstrengede bas og resten af Primus med til Aarhus. Bandet har gennem fire årtier leveret vanvittig, opfindsom, morsom og eksperimenterende funk metal, og plader som ”Sailing the Seas of Cheese” og ”Pork Soda” er klassikere inden for alternativ rock. De erfarne herrer i Primus får følgeskab af det helt nye stjerneskud Off Bloom. Trioen overraskede til dette års udgave af P3 Guld med deres hit ”Love To Hate It”, og vi ser frem til at kunne præsentere dette spritnye navn på NorthSide til sommer.

Primus og Off Bloom spiller fredag på NorthSide 2017

Der kommer også heftig garagerock på programmet, når både The Kills og Mando Diao sætter kurs mod NorthSide. Svenskerne i Mando Diao debuterede i 2002; et år før The Kills var klar med den rå og minimalistiske ”Keep on Your Mean Side”. Begge grupper har gennem årene udviklet sig i nye retninger, men fælles for dem begge er stærke bagkataloger, masser af nerve og en intensitet, som vi ser frem til at opleve på vores scener.

The Kills spiller lørdag, og Mando Diao spiller søndag på NorthSide 2017

- Vi er godt på vej med vores stærkeste program nogensinde, og det reflekterer billetsalget, som vi tidligere har meldt ud kører i historisk hurtigt tempo. Men nu går det faktisk så hurtigt, at vi godt tør garantere, at der bliver udsolgt. Så vil du med til NorthSide 2017, så råder vi til at købe billet før det er for sent. Det fortæller talsmand for NorthSide, John Fogde, der understreger, at der er udsolgt af endagsbilletter til fredag og søndag, og at hotelkonceptet NorthSide Rooms har været så populært, at alle værelser nu er væk, selvom kapaciteten var blevet femdoblet. Følgende navne er blevet offentliggjort til NorthSide 2017: Radiohead, Frank Ocean, Run The Jewels, Bastille, The 1975, Primus, The Kills, Thomas Helmig, Mø, Veronica Maggio, Mando Diao, Phlake, Liss, Bisse og Off Bloom. NorthSide 2017 afvikles i Ådalen ved Aarhus i dagene 9.-11. juni, og billetter kan købes via NorthSide.dk.